Αντώνης Νικοπολίδης για Βάσω Στασινού: «Μου είχε δώσει προθεσμία για την πρόταση γάμου, αλλιώς θα με χώριζε»

Το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) ο Αντώνης Νικοπολίδης και η σύζυγός του, Βάσω Στασινού παραχώρησαν μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και 22 χρόνια, μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη σχέση του και αποκάλυψε πώς έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες και να συνυπάρχει χωρίς τσακωμούς και εντάσεις.

«Η Βάσω είναι πιο δυναμική απ’ ότι είμαι εγώ και νομίζω ισορροπούμε

μέσα σε αυτή τη σχέση οπότε όλα βαίνουν καλώς», είπε αρχικά ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Στη συνέχεια, η Βασω Στασινού συμπλήρωσε: «Ο Αντώνης έχει μια εσωτερική δύναμη που τη θαυμάζω πολύ. Εγώ μπορεί να φαίνομαι πολύ δυναμική αλλά είμαι βούτυρο στο ψωμί του. Ο Αντώνης έκανε πρωταθλητισμό άρα κάποιος στο σπίτι έπρεπε να κρατήσει την οργάνωση του σπιτιού, το μεγάλωμα των παιδιών. Ούτε ο Αντώνης αισθανόταν ενοχές ούτε εγώ καταπιεσμένη. Έπρεπε να στηρίξω τον άντρα μου, το άλλο μου μισό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε και για την κατάκτηση του Euro με την Εθνική Ελλάδος το 2004. Ο ίδιος δήλωσε ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε επιστρέφοντας από το Euro ήταν το πως θα διαχειριστούμε τη νίκη γιατί ήταν τέτοιο το μέγεθος της επιτυχίας που πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο να κυκλοφορήσεις και το πως θα συμπεριφερθείς. Πιστεύω τα κατάφερα. Αν κάποια στιγμή δεν ήμουν τόσο ευγενικός, συγγνώμη πραγματικά».

Η Βάσω Στασινού ρωτήθηκε και για το πως αντιμετώπιζε η ίδια τον τίτλο “Ο George Clooney της Ελλάδας” που είχαν αποδώσει τα media στον σύζυγό της.

«Εγώ το βίωνα πάρα πολύ ωραία. Ήμουν πολύ περήφανη. Δε ζήλευα. Ίσως ζήλεψα μια – δυο φορές όταν ξεπεράσανε τα όρια γιατί δε μου αρέσει να νιώθω αόρατη. Πρέπει να καταλαβαίνεις και να ξέρεις ότι είναι και η γυναίκα του δίπλα, δεν είναι μόνος του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την πρόταση γάμου στη σύζυγό του, ο Αντώνης Νικοπολίδης αποκάλυψε ότι «η Βάσω κάποια στιγμή στη σχέση μας μου δήλωσε ότι αν μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία δεν της έχω κάνει πρόταση γάμου θα έχουμε χωρίσει. Της την έκανα ακριβώς εκείνη την ημερομηνία».

Δείτε  το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Ρούλα Σταματοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της

Ισαβέλλα Βλασιάδου: Ο λόγος που άφησε την υποκριτική -«Είναι πολύ δύσκολο να ξαναμπώ στον χώρο»

Βίκυ Καγιά: Γενέθλια για την κόρη της! Οι επτά κοινές φωτογραφίες που δεν έχουμε ξαναδεί

Keywords
Τυχαία Θέματα