Survivor: Η ενόχληση του Κόρομι με τον Κώστα-“Θα είχες φύγει και θα ήσουν σπίτι σου”

Οι παίκτες της κόκκινη ομάδας του Survivor δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας κι έτσι η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίστηκε ως υποψήφια προς αποχώρηση.

Στο αποψινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε πλάνα από την παραλία των κόκκινων και όπως θα δείτε, υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες.

Αρχικά, ο Κώστας Παπαδόπουλος τόνισε πως: “Εγώ με τον Κόρο κοιμόμασταν 50 μέρες μαζί, τρώγαμε από την ίδια κατσαρόλα, με το ίδιο κουτάλι. Είχα στον Κόρο μεγάλη φιλική διάθεση και, όταν τον πλησίασα, δεν ήθελα να κατευθύνω καμία ψήφο”.

Ο Γιώργος Κόρομι τα… έβαλε με τον συμπαίκτη

του, ο οποίος δείχνει να μην θέλει τον Τριαντάφυλλο και του απάντησε: “Εσένα προσωπικό είναι ότι έχεις κάτι με τον Τριαντάφυλλο και πας και μου δίνεις την προσωπική σου άποψη εκεί που μιλάω εγώ για εσένα και μου λες τον Τριαντάφυλλο. Θα είχες φύγει τώρα, θα είχες φύγει και θα ήσουν σπίτι σου. Έχω μετανιώσει που ψήφισα τον Περικλή που είχε αρχίσει να δυναμώνει και ήταν τόσο καλός, εσύ αντί να πεις ευχαριστώ που δείχνεις τον Τριαντάφυλλο. Ε ναι ρε φίλε με ενόχλησε, σου έδωσα την ευκαιρία επειδή ήμασταν κοντά και τελικά είδες τι έκανες”.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έσπευσε να του πει πως δεν ήξερε ότι είναι φίλος με τον Τριαντάφυλλο. 

Ο τραγουδιστής σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της παραγωγής, είπε για τον Κώστα: “Τι είναι αυτό που έκανε; Και θα το ξαναπώ πως αυτό είναι άνανδρο! Δεν είναι ωραίο! Είναι ότι χειρότερο… Λες ότι είσαι μια ομάδα και πυροβολείς συνέχεια έναν παίκτη”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Εντάσεις στο MasterChef: Τα… πήρε παίκτρια-“Σκάστε λίγο”

Καταγγελία σοκ για βιασμό από πασίγνωστο ηθοποιό: “Της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω”

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη “σπάει” τη σιωπή του: Όσα είπε!

Keywords
Τυχαία Θέματα