Survivor: Η αποκάλυψη του Βασάλου και της Βαλαβάνη για την επίσκεψη του Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο!

Στο σημερινό Survivor Πανόραμα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκαναν μια αναδρομή στο παρελθόν και αναφέρθηκαν στο περσινό reality επιβίωσης. Συγκεκριμένα, μίλησαν για την επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στον Άγιο Δομίνικο και τα όσα έζησαν όταν τον φιλοξένησαν στην καλύβα τους.

Ο personal trainer γελώντας, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τις φακές που του μαγείρεψαν: «Που κάναμε ένα γεύμα στον Σάκη Ρουβά να φάει και βάλανε μια

κουπίτσα και εμείς κιμπάρηδες βάλαμε τρεις κούπες με φακή. Λέμε παιδιά πόσο βάλατε εσείς; Και λένε βάλαμε 2-3 κούπες σίγουρα και είχαν βάλει μια κουπίτσα. Φτιάξανε ένα πιατάκι κι εμείς ολόκληρη κατσαρόλα. Τελικά προτίμησε το άλλο, αλλά εμάς ήταν πιο πλούσιο γιατί είχε πιο πολύ φακή μέσα. Ο Σάκης το έφαγε λίγο από ευγένεια. Σαν να το σιχαινόταν λίγο να σου πω την αλήθεια, έτσι όπως τον έκοψα. Και τι είπε στο τέλος! Παιδιά για να μην τσακωθείτε, ελάτε να τα κάνουμε mix όλα».

Η Ευρυδίκη έσπευσε να τονίσει πως την εν λόγω ημέρα, οι Μαχητές και οι Διάσημοι ήταν τσακωμένοι: «Ήταν και εκείνη η μέρα που είχαμε τσακωθεί για το έπαθλο και μας βλέπει έτσι και προσπαθούσε ο καημένος να μας ενώσει με τα τραγούδια και τις χαρές».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Λύγισε” ο Δημήτρης Κοργιαλάς στο Τατιάνα Live: “Το παιδί μου λιποθυμούσε στα χέρια μου…”

Keywords
Τυχαία Θέματα