Τριαντάφυλλος: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του – Σοκάρει η εικόνα της

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της έπεσε η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου. Η 22χρονη, Χριστίνα Σωτηρίου, έζησε τραγικές στιγμές στα χέρια του 33χρονου πρώην συντρόφου της και κινήθηκε νομικά προκειμένου να βρει το δίκιο της. Στο πλευρό της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο νονός της, Τριαντάφυλλος, αλλά και σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Ρόδου.

«Με πέταξε στο πεζοδρόμιο, με χτυπούσε. Τρεις φορές πήγα να ξεφύγω. Ο ξάδερφος του προσπαθούσε να με πάρει από τα χέρια του. Την τελευταία φορά που προσπάθησα να φύγω, με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει. Για να

με αφήσει έφαγε ξύλο από τον ξάδερφο του γιατί δεν με άφηνε από τα χέρια του. Φοβήθηκα να αντιδράσω γιατί το σπίτι δεν είναι σε κατοικημένη περιοχή. Θα με σκότωνε και δεν θα το έπαιρνε κανείς είδηση. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Προσπαθούσα να βρω έναν τρόπο να ειδοποιήσω την αστυνομία χωρίς να το πάρει είδηση», περιέγραψε η Χριστίνα Σωτηρίου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο 33χρονος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή ενώ του επιβλήθηκαν και περιοριστικά μέτρα. Ακόμα, ο ίδιος απαγορεύεται να πλησιάζει ξανά την 22χρονη.

Ειδικότερα, ο Τριαντάφυλλος έγραψε στη δημοσίευσή του: «Αυτή είναι η Χριστίνα, το κοριτσάκι που έχω βαφτίσει και δυστυχώς είναι άλλο ένα κορίτσι που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και γλίτωσε από θαύμα τον θάνατο από τον δήθεν ιππότη της Ρόδου, το αγόρι της. Τέτοια αγάπη να τη βράσω απλά… Και ο συγκεκριμένος δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, πρέπει να γίνει κάτι τελικά στη χώρα μας».

«Κοριτσάκι μου, είμαι δίπλα σου», πρόσθεσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής εκφράζοντας τη στήριξή του.

Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους από το παρελθόν, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε: «Όλη η Ρόδος μας και όλη η Ελλάδα είναι δίπλα σου, μην φοβάσαι τίποτα».

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Ξανθόπουλος: Στην εντατική ο ηθοποιός

 Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20/12

 Δήμητρα Παπαδήμα για Ελένη Μενεγάκη: «Στημένη δεν είναι η εκπομπή της;»

Keywords
Τυχαία Θέματα