Survivor: «Έχω φάει μουχλιασμένα πράγματα, έχω φάει από τα σκουπίδια, έχω φάει από κάτω και έχω κλέψει»

Ο Περικλής Κονδυλάτος εξομολογήθηκε στον αέρα του Love It πως η πείνα ήταν κάτι που τους διακατείχε σε όλο το παιχνίδι και τους έκανε να περνούν δύσκολα.

«Το πιο δύσκολο πράγμα είναι η αίσθηση της πείνας, που αυτή τη στιγμή στον δυτικό πολιτισμό δεν την γνωρίζουμε, αλλά κάποια άλλοι τη γνωρίζουν και δεν ξέρεις τι να την κάνεις. Δεν το καταλαβαίνεις μέχρι να το ζήσεις, εκεί είναι που θες να χτυπήσεις το κεφάλι σου. Δεν ξέρω αν μπορεί να καταλάβει κάποιος.

Έχω ψάξει στα σκουπίδια

για φαγητό. Έχω φάει μουχλιασμένα πράγματα, έχω φάει από τα σκουπίδια, έχω φάει από κάτω και έχω κλέψει. Έκλεψα φαγητό. Ξέφυγα από κάποιους ανθρώπους της παραγωγής που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, δεν φταίνε αυτοί, απλά άνοιξα ένα αυτοκίνητο και πήρα μια λουκανικόπιτα που είχε. Η πείνα μπορεί να σε κάνει να κάνεις τρελά πράγματα», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή αυτό τον ρώτησε αν μοιράστηκε το φαγητό που έκλεψε κι εκείνος απάντησε πως πάντα το έκανε.

«Πάντα μοιραζόμουν το φαγητό που έβρισκα. Δεν μπορώ να πω με ποιους, γιατί οι συμπαίκτες μου είναι μέσα και τα λάθη που έχω κάνει μπορώ να τα επωμιστώ εγώ, αλλά δεν θέλω να επιβαρύνω τα παιδιά που είναι μέσα. Το να βρεις κάτι και να το φας δεν είναι κακό, το να το κλέψεις είναι άλλη ιστορία.

Εγώ έχω βρει πράγματα να φάω και δεν τα έχω φάει καν εγώ ο ίδιος τα έχω δώσει. Το μοιράστηκα με όποιον ήταν εκείνη την ώρα μπροστά, δεν το φύλαξα. Ήταν κανόνας για μένα ότι όπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω, βγάζοντας τον παράγοντα σχέση. Εγώ έκλεψα μια λουκανικόπιτα από έναν κουβά που πρέπει να είχε 50 μέσα, δεν έκλεψα ένα σακουλάκι ρύζι από έναν άνθρωπο που θα είχε μόνο αυτό να φάει. Έχει μεγάλη απόκλιση. Η Ανθή ήταν ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκε μπροστά μου και το μοιράστηκα μαζί της ».

Δείτε όσα ανέφερε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το ταξίδι του μέλιτος με τον Μάκη Παντζόπουλο – Δείτε φωτογραφίες!

Λάκης Γαβαλάς: «Χείμαρρος» για τις εκπομπές makeover! “Ποιοι είναι αυτοί που ξέρουν τόσο καλά τη μόδα;”

Η ανακοίνωση του Κώστα Δόξα για την πρώην σύζυγό του: “Προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου”

Keywords
Τυχαία Θέματα