Το νέο σας φον ντε τεν εκτός από κάλυψη προσφέρει και δράση ορού ενυδάτωσης!

Ένα χρόνο μετά το πρώτο lockdown κι εσείς έχετε πλέον μια νέα καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Πιθανότατα περάσατε από το στάδιο που εκτός από τα απαραίτητα προϊόντα όλα τα υπόλοιπα έμεινα στο νεσεσέρ σας.

Στη συνέχεια αποφασίσατε να απλώνετε μικρή ποσότητα φον ντε τεν ακόμη κι αν η μόνη σας έξοδος ήταν μέχρι το super market. Και κάποιες από εσάς λίγο πριν τις γιορτές δημιουργούσατε

total make up look για να σας φτιάξει η διάθεση. 

Το μόνο που κρατήσατε τελικά ήταν ένα απαλό φον ντε τεν ώστε να καλύπτετε μικρές ατέλειες και να έχει το δέρμα σας ομοιόμορφη όψη, ώστε να νοιώθετε εσείς καλύτερα. Και τώρα εμείς σας έχουμε ένα καταπληκτικό νέο.

Πρόκειται για ένα προϊόν που εκτός από κάλυψη και τέλειο φινίρισμα έχει και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες ενός ορού. Είναι το Even Better Clinical Serum Foundation της Clinique και θα το λατρέψετε, πιστέψτε μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clinique (@clinique)

Συμπληρώνει την καθημερινή σας περιποίηση ομορφιάς, συμβάλλοντας ορατά στη διόρθωση, ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας, χάρη στα 3 παράγωγα Βιταμίνης C και UP302, την τεχνολογία ενυδάτωση και ενίσχυση ασπίδας υγρασίας με υαλουρονικό νάτριο, καφεΐνη και βιταμίνη Ε, την τεχνολογία λείανση και φωτεινότητα με σαλικυλικό οξύ αλλά και το SPF 25. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clinique (@clinique)

Η βιταμίνη C βοηθά στη μείωση της όψης των σκούρων κηλίδων, βελτιώνει τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο και ενισχύει τη φωτεινότητα.  Το UP302 είναι μόριο που στοχεύει στη φωτεινότητα, εμπνευσμένο από τη Dianella Ensifolia και βοηθά στον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας ενώ βελτιώνει την όψη σκούρων κηλίδων.

Το Υαλουρονικό Νάτριο είναι ένα υγροσκοπικό στοιχείο που βοηθά χαρίζοντας άμεση ενυδάτωση, η καφεΐνη συμβάλλει στη βελτίωση συνολικά στο επίπεδο υγρασίας της επιδερμίδας για να διατηρηθεί «γεμάτη» και με αίσθηση άνεσης.

Η βιταμίνη Ε βοηθά στη θρέψη της επιδερμίδας για διαρκή ενυδάτωση και το σαλικυλικό οξύ δρα για πιο λεία επιδερμίδα, με βελτιωμένη υφή και φωτεινότητα, καθώς προάγει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα πιο εύκολα.

Και κάτι ακόμη: Κάθε γυάλινο μπουκάλι του Even Better Clinical Serum Foundation μπορεί να ανακυκλωθεί. Αφαιρείτε το καπάκι και την αντλία, ξεπλύνετε το μπουκάλι και απορρίψτε σε κάδο ανακύκλωσης.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Μας ρωτήσατε: “Χρησιμοποιώ ίδια απόχρωση φον ντε τεν και κονσίλερ, σωστό η λάθος”; Και σας έχουμε την απάντηση!

Classic is Fantastic! Αυτό αναφωνήσαμε μόλις είδαμε το μανικιούρ της Margot Robbie

Keywords
Τυχαία Θέματα