Survivor: Απογοητευμένη η Σταυρούλα Χρυσαειδή – «Έβαλε τη στρατηγική πάνω από τη φιλία»

Στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού, ο Νίκος Γιάννης αποφάσισε να δώσει ασυλία στον Στάθη Σχίζα κι όχι στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, που ήταν φίλοι από την αρχή του Survivor, γεγονός που την ενόχλησε πολύ. Η ίδια ένιωσε προδομένη, καθώς ο συμπαίκτης της έβαλε τη στρατηγική πάνω από τη φιλία.

«Χθες, στο συμβούλιο ο Νίκος Γιάννης αποφάσισε να προστατέψει τον Στάθη κι όχι εμένα. Οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν με αυτό. Εμένα μου είχε κάνει μια νύξη πιο

πριν και μου είπε πως το σκεφτόταν. Του είπα και εγώ αυτά που με προβλημάτισαν κι εν τέλει αποφάσισε να το κάνει, όπως ήθελε εκείνος.

Ένιωσα απογοητευμένη εκείνη τη στιγμή γιατί επιβεβαιώθηκε μια υποψία που είχα και εν τέλει αυτό που ήθελε να κάνει. Ένιωσα περίεργα γιατί είπε πως ο Στάθης είναι δυνατός στον τάκο αλλά προτιμά να είναι με κάποιον πιο αδύναμο στον τάκο. Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ τη στιγμή που μου το είπε και του το είπα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Και κατέληξε: «Σε αυτό το σημείο όλοι παίζουμε λίγο στρατηγικά. Ο Νίκος Γιάννης έπραξε στρατηγικά από τη στιγμή που θεωρεί ότι ο Στάθης είναι πιο δυνατός από εμένα και έβαλε τη φιλία λίγο πιο κάτω. Εδώ που είμαστε, πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Δεν μπορώ να πω ότι σε ένα βράδυ το ξεπέρασα. Σίγουρα είμαι λίγο καλύτερα που μιλήσαμε αλλά δεν έχει περάσει το συναίσθημα που είχα χθες».

Διαβάστε ακόμα:

 Άντζελα Γκερέκου: Έτσι αποχαιρέτησε τον Στέφανο Κυριακίδη από τη «Γη της Ελιάς»

 Δανάη Λουκάκη για το τέλος των «Άγριων Μελισσών» : «Με στενοχωρεί κάθε φορά και περισσότερο»

 Γιώργος Περρής για το coming out: «Με έπιασαν τα κλάματα την ημέρα που κυκλοφόρησε η συνέντευξη»

Keywords
Τυχαία Θέματα