Survivor: Αποχώρηση – βόμβα από τον Άγιο Δομίνικο

Με μια αποχώρηση – βόμβα ολοκληρώθηκε το σημερινό επεισόδιο του Survivor! Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν οι τρεις παίκτες της μπλε ομάδας που τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Οι τηλεθεατές ψήφισαν και αποφάσισαν πως ο παίκτης που θα μαζέψει τα πράγματά του και θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η επιχειρηματίας έμεινε περίπου 3,5 μήνες μέσα στο Survivor

και έζησε το πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομά της, η ίδια εξομολογήθηκε αρχικά πως το περίμενε και στη συνέχεια προσπάθησε να παρηγορήσει την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία ξέσπασε σε κλάματα. Οι δύο γυναίκες ήταν από την αρχή του παιχνιδιού πολύ κοντά και ανάμεσά τους έχει αναπτυχθεί μία φιλία.

«Το ένιωθα από χθες ότι θα φύγω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ευχαριστώ τον κόσμο για όσες φορές με στήριξε. Ήταν το τέλος αυτού του ταξιδιού. Έχω κάνει πολλά ταξίδια στη ζωή μου αλλά αυτό ήταν το πιο όμορφο ταξίδι. Στενοχωριέμαι για τη Βρισηίδα και τα υπόλοιπα παιδιά που κλαίνε…

Κρατάω μόνο όμορφες στιγμές από το Survivor, δεν σκέφτομαι τίποτα κακό. Νιώθω πολύ υπερήφανη και σας ευχαριστώ όλους που συνυπήρξαμε. Σας περιμένω όλους έξω για να συνεχίσουμε την παρέα μας», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Καίτη Γαρμπή: Αποκάλυψε τι την συνδέει με τη Βίκυ Μοσχολιού – Η ανάρτηση στα social media

 Πάτρα: «Γροθιά στο στομάχι» το σκίτσο με τα τρία αγγελούδια έξω από το σπίτι της οικογένειας

 Θανάσης Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: «Ένας ταλαιπωρημένος πατέρας με ύφος ηθοποιού»

Keywords
Τυχαία Θέματα