Survivor: Απασφάλισε ο Μαρτίκας – «Δεν με νοιάζει αν θα αποχωρήσει η Βρισηίδα»

Κι ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου έδειξαν πως θέλουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, το σενάριο περί επανασύνδεσης διαψεύστηκε από την πλευρά εκείνου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, αφού εξομολογήθηκε πως δεν τον ενδιαφέρει αν θα αποχωρήσει η Βρισηίδα Ανδριώτου από το παιχνίδι, υποστήριξε πως το Survivor φτάνει στο τέλος του και έτσι ο καθένας

θα επιστρέψει στο σπίτι του. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εκείνος θα γυρίσει στην Αθήνα και εκείνη στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν θα αδικήσω κανέναν για να εξυπηρετήσω κανενός συμφέρον. Δεν με νοιάζει, αν θα μείνει ή αν θα αποχωρήσει η Βρισηίδα πραγματικά», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ακούγοντας αυτή τη δήλωση, η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε κατά του συμπαίκτη της: «Αφού τα βρήκαμε με τον Σπύρο και μου έλεγε ότι με θέλει κι ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και ότι έχει στενοχωρηθεί με αυτό που έγινε, στο συμβούλιο του είπα ότι είμαι ανοιχτή, αν θέλει να με διεκδικήσει ξανά και να κάνουμε μικρά βήματα για να φτιάξουμε αυτό που είχαμε, μετά όλα άλλαξαν.

Ο Σπύρος λέει ότι δεν τον νοιάζει αν θα φύγω από το παιχνίδι. Εντάξει, έκλεισε η πόρτα που είχα ανοιχτή για να με διεκδικήσει. Και μόνο που το λες, εγώ δεν θα φύγω, θα φύγεις εσύ… Τι πάει να πει δεν σε νοιάζει…;».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Όλγα Ντάλλα – Στυλιανός Φλωρίδης: 10 μήνες μαζί! Η τρυφερή φωτογραφία τους

 Survivor – Μαίη Εμμανουηλίδου : Ξεσήκωσε την καλύβα με τα ουρλιαχτά της – Ο εκνευρισμός του Ταλάντσεβ

 Αθηνά Οικονομάκου: Το παραμυθένιο πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της!

Keywords
Τυχαία Θέματα