Κι όμως! Η Ελένη Φουρέιρα έχει αδερφό -Δείτε φωτογραφίες του!

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί τα media -με την καλή έννοια- μέσα από την μουσική της! Η εκρηκτική superstar είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην χώρα μας, ενώ μετά την συμμετοχή της στην Eurovision το 2018 έγινε γνωστή και στο εξωτερικό!

Το Instagram της μετράει πλέον πάνω

από 1 εκατομμύριο followers, με την ίδια να ανεβάζει σχεδόν καθημερινά διάφορες αναρτήσεις, τόσο από την καθημερινότητά της όσο και από τις επαγγελματικές της δουλειές. Ωστόσο, πολλοί δεν γνωρίζουν ότι η Ελένη Φουρέιρα έχει άλλα τρία αδέρφια, τα οποία βρίσκονται πάντα στο πλευρό της και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα -βέβαια το ίδιο κάνει κι εκείνη γι’ αυτά!

To “fuego girl” όπως πολλοί την αποκαλούν, έχει ακόμη δύο αδερφές, την Μαργαρίτα και την Ιωάννα, αλλά και έναν αδερφό, τον Γιώργο! Παρόλο που οι κοινές εμφανίσεις και οι δημοσιεύσεις που η Ελένη Φουρέιρα κάνει στα social media με την οικογένειά της σπανίζουν, αυτό δεν σημαίνει πως η ίδια δεν περνάει ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Η Μαργαρίτα και η Ιωάννα έχουν κάνει κάποιες εμφανίσεις στον τηλεοπτικό αέρα προκειμένου να μιλήσουν για την αδερφή τους και έτσι τις έχουμε γνωρίσει. Αυτόν που δεν έτυχε να έχουμε τύχει να γνωρίσουμε μέχρι στιγμή, όμως, είναι ο Γιώργος!

Αλήθειας, εσείς τον έχετε δει ποτέ; Αν όχι, εμείς θα σας τον δείξουμε ευθύς αμέσως!

Δείτε τον! 

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Αποσύρθηκα γιατί δεν ήθελα να μείνω μόνη σαν άλλες πρωταγωνίστριες»

Μαυρίκιος Μαυρίκιου -Ιλάειρα Ζήση: Το προσκλητήριο-υπερπαραγωγή του γάμου τους

Κατερίνα Γερονικολού: «Δυστυχώς από τότε που έχει μπει ο Γιάννης στη ζωή μου…»

Keywords
Τυχαία Θέματα