Survivor All Star: Αυτός είναι ο πέμπτος υποψήφιος – Άφωνος ο Λιανός με τις ψήφους

Οι Μαχητές δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους Διάσημους ούτε στο τρίτο αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία στο «Survivor All Star» και έτσι οδηγήθηκαν ξανά στην κάλπη προκειμένου να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους.

Να θυμίσουμε πως από τις προηγούμενες ψηφοφορίες βρίσκονται ήδη στον τάκο ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Τζο Μαριδάκη. Ποιος συμπλήρωσε την πέμπτη θέση της λίστας με τους υποψήφιους;

Ο Γιώργος Λιανός έλαβε στα χέρια του την κάλπη και ξεκίνησε να καταμετρά τις ψήφους. Στα επτά πρώτα χαρτιά βρισκόντουσαν επτά

διαφορετικά ονόματα, γεγονός που εντυπωσίασε τον παρουσιαστή, μιας και κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί.

Στην πορεία το πεδίο άρχισε να ξεκαθαρίζει, με τη Μελίνα Μεταξά και τον Νικόλα Αγόρου να συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους. Τελικά, ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι η Μελίνα Μεταξά. Η ίδια έχει υπάρξει στο παρελθόν ακόμα δύο φορές σε αυτή τη θέση και δεν έδειξε να εντυπωσιάζετε από το αποτέλεσμα.

Μπορεί να αποτελεί μια δυνατή παίκτρια που φέρνει πόντους στην ομάδα, ωστόσο, το γεγονός ότι δεν ανήκει σε καμία παρέα φαίνεται ότι συνέβαλε στο να ψηφιστεί. Η ίδια αντιμετώπισε με ψυχραιμία την υποψηφιότητά της παρά το γεγονός ότι τη στενοχώρησε, υποστηρίζοντας πως ο Τάκης Καραγκούνιας «μαγείρεψε» την ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Κεφαλά: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε μετά την αποχώρηση από το Survivor

 Ο Γιάννης Πρετεντέρης… ξαναβάφτισε τον Αλέξη Τσίπρα – Η αντίδρασή του

 Χριστίνα Παππά: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο και την εγγονή της

Keywords
Τυχαία Θέματα