Χρήστος Δάντης: Η αφοπλιστική απάντηση σε όσους τα «βάζουν» με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου απολαμβάνουν την κοινή καθημερινότητα, μετά την επιστροφή εκείνης στην Ελλάδα από το «Survivor All Star».

Ο γνωστός τραγουδιστής στηρίζει πάντοτε τη σύντροφό του και έτσι δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στο πλευρό της σε όλο αυτόν τον αγώνα κατά της παραγωγής του reality επιβίωσης.

Να θυμίσουμε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκε από το παιχνίδι, καθώς πιάστηκε με κινητό. Η ίδια αρνείται την κατηγορία και

τονίζει πως κάποια στιγμή θα αποδειχθεί η αλήθεια.

Προς το παρόν χαλαρώνει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και αναπληρώνει δυνάμεις, μετά τις δυσκολίες που έζησε στον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί κατά και καιρούς να γράφονται και να λέγονται διάφορα κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου, όμως η ίδια τηρεί σιγήν ιχθύος.

Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης 14/3, ο Χρήστος Δάντης αποφάσισε να τοποθετηθεί επί του θέματος και να στείλει ένα μήνυμα όλο νόημα σε όσους τα «βάζουν» με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Μέρες δεν έχω μιλήσει, ακούω και βλέπω διάφορα. Είναι όμως κάποιες φορές που τα “βάζουν” κάποιοι άνθρωποι μαζί σου Ασημίνα Χατζηανδρέου και αυτό μοιάζει σα να βρίζει η λάσπη τον ήλιο που απ’ τη ζέστη θα λιώσει το νερό από μέσα της και σύντομα θα ένα με τη σκόνη και το χώμα», έγραψε ο Χρήστος Δάντης.

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Κεφαλά: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε μετά την αποχώρηση από το Survivor

 Ο Γιάννης Πρετεντέρης… ξαναβάφτισε τον Αλέξη Τσίπρα – Η αντίδρασή του

 Χριστίνα Παππά: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο και την εγγονή της

Keywords
Τυχαία Θέματα