Survivor All Star Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες που μπαίνουν στο reality επιβίωσης

Στο χτεσινοβραδινό επεισόδιο του «Survivor All Star»,οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσου το έπαθλο φαγητού, καθώς επικράτησαν με σκορ 10-7 έναντι της ομάδας των Μαχητών.

Λίγο μετά τη μία το βράδυ, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο Συμβούλιο του Νησίου το όνομα εκείνου που αποχωρεί και θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Σώζωντα Παλαίστρο Χάρο. Ο παίκτης της Μπλε ομάδας έκανε ένα σύντομο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο, μιας και βρισκόταν μόλις δύο εβδομάδες

στο παιχνίδι.

«Νιώθω αρκετά καλά. Εντάξει, μπορεί να ήθελε να δυσκολευτώ λίγο ακόμα, να ήθελα να το πάω μέχρι το τέλος, μου αρέσει έτσι να το τραβάω ειδικά όταν δυσκολεύομαι και να πιέζω αλλά όλα γίνονται για καλό.

Δεν θα το πιέσω παραπάνω, θα βγω έξω, θα ντερλικώσω, θα σκέφτομαι τις ωραίες στιγμές που πέρασα εδώ, θα φάω τα γλυκά μου, θα πιώ τα ποτά μου… Μεθαύριο θα είμαι στο σπίτι μου», ανέφερε ο ίδιος μετά την ανακοίνωση για την αποχώρησή του

Στα επόμενα επεισόδια του reality επιβίωσης φαίνεται πως θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις και ανατροπές, μιας και όπως αποκάλυψε σήμερα (10/02) ο Γρηγόρης Μπάκας στον αέρα του «Πρω1νού», δυο νέοι παίκτες θα μπουν σύντομα στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Πάνο Θεοδώρου. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι σε συζητήσεις με την παραγωγή βρίσκεται και ο Χάρης Γιακουμάτος.

Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος παίκτης που μπήκε στο παιχνίδι ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Πριν από αυτόν είδαμε, επίσης, να μπαίνουν οι: Ρία Κολωβού, Γιώργος Κόρομι και Chris Σταμούλης.

O μεν πρώτος αποτελεί πλέον μέλος των Διασήμων, ενώ οι υπόλοιποι δύο βρίσκονται πια στην ομάδα των Μαχητών.

Διαβάστε επίσης:

Mega Καλημέρα: Αλλάζει ώρα προβολής η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη -Αυξάνεται σε διάρκεια η «Κοινωνία Ώρα Mega»

Γιάννης Πουλόπουλος: Εκτός εαυτού στον αέρα του Alpha -«Θα μας στερήσετε να μιλάμε δημόσια για το σεξ; Απαγορεύεται ο έρωτας;»

Σεισμός στην Τουρκία: Διάσωση 17χρονου μετά από 94 ώρες στα συντρίμμια -Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα