Eyelashes tools: Τα πιο φανταστικά gadgets για εντυπωσιακές και πυκνές βλεφαρίδες!

Η αλήθεια είναι κορίτσια πως όλες μας θέλουμε να έχουμε πυκνές και μακριές βλεφαρίδες που δίνουν ένταση στο βλέμμα!

Το θέμα είναι πως αυτό δεν το πετυχαίνεις απλά με μια καλή μάσκαρα, αλλά θα χρειαστείς και το μαγικό εκείνo gadget που πραγματικά θα τις κάνει να δείχνουν τέλειες!

Και το gadget αυτό δεν είναι ένα αλλά δυο, μην πω για περισσότερα αν υπολογίσεις και το πόσο πολύτιμο στο γυναικείο νεσεσέρ, είναι και το ψαλίδι βλεφαρίδων που κάνει κι αυτό  δουλειά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mina Zibayi (@minazibayibeauty)

H διάσημη beauty blogger και influencer, Mina Zibayi, η εντυπωσιακή μελαχρινή που έχει τρέλα με τις βλεφαρίδες, όπως είδες μοιράστηκε το hack της για φανταστικές βλεφαρίδες!

Βέβαια δεν ξεχνάει και τον παραδοσιακό τρόπο με πολλές στρώσεις μάσκαρα και στέγνωμα των βλεφαρίδων με πιστολάκι που κι αυτό το προτείνω ανεπιφύλακτα αν υπάρχει χρόνος!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mina Zibayi (@minazibayibeauty)

Πάντως στο TikTok τρεντάρουν απίστευτα τα “Eyelashes tools”, που τα βρίσκεις όλα στο Amazon φυσικά, για επαγγελματικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες!

@atosaaghakhani Makeup tools for lashes that I recently purchased from Amazon. It’s a no from me for the heated lash curler, but a yes for the lash guard and lash comb Products are linked on my Amazon storefront if you’re interested in trying them out (link in bio) #makeuptool #makeuptools #makeuptoolsforbeginners #beautytool #beautytools #beautytoolhack #lashtools #lashhack #lashhacks #lashhackforbeginners #eyelashhack #eyelashhacks ♬ Sure Thing (sped up) – Miguel

Με αυτά τα μικρά εργαλεία μπορείς να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη στο μακιγιάζ σου πάντως και να γλιτώνεις καθημερινά χρόνο γιατί με τόσες υποχρεώσεις και πιεσμένο πρόγραμμα κάποια πράγματα θεωρούνται πολυτέλεια!

Μια ματιά ακόμα: Bob Haircut trend: Οι αγαπημένες μας celebrities που έκοψαν σε κοντό καρέ τα μαλλιά τους το 2023!

Keywords
Τυχαία Θέματα