Survivor 2018: Αποχώρησε η Μαρίνα Πήχου – Ο συγκινητικός λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2018, οι Μαχητές δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους Διάσημους στο αγώνισμα ασυλίας και έτσι έπρεπε να θέσουν προς αποχώρηση τρεις από τους παίκτες τους.

Στο Συμβούλιο του Νησιού μετά την ψηφοφορία, έγινε γνωστό πως υποψήφιες προς αποχώρηση τέθηκαν η Ροδάνθη Καπαρού, η Μαρίνα Πήχου και η Ντάρια Τουρόβνικ. Σήμερα, οι Μαχητές έχασαν γι’ ακόμη μια φορά το αγώνισμα επάθλου και στην συνέχεια αποχαιρέτησαν μια από τις παραπάνω παίκτριες.

Οι δύο ομάδες

συναντήθηκαν με τον Σάκη Τανιμανίδη στο συμβούλιο, ο οποίος τους ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Από το παιχνίδι αποχώρησε η Μαρίνα Πήχου, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους. Η αποχώρηση της θεωρείται “έκπληξη”, καθώς ήταν μια από τις πιο δυνατές αθλητικά παίκτριες.

Η Μαρίνα Πήχου αποκάλυψε πως μπήκε στο Survivor, καθώς το αποφάσισε με το αγόρι της, το οποίο δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Έτσι, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο reality για να του εκπληρώσει την επιθυμία του. Φυσικά, μετά την αποκάλυψη της αυτή και οι δύο ομάδες ξέσπασαν σε κλάματα.

Διαβάστε ακόμη:

Survivor 2018: Έξαλλη η Μαρίνα Πήχου με τον Ηλία: «Δεν φοράει παντελόνια…»

Σία Κοσιώνη-Κώστας Μπακογιάννης: Πρώτη δημόσια έξοδος μετά τον ερχομό του γιου τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα