Ποιοι είναι οι 5 πιο περίεργοι λόγοι που σκοτώνουν τη λίμπιντο στoυς άντρες

Οι άντρες που έχουν μειωμένη σεξουαλικότητα και προβλήματα στύσης κατά το 75% ντρέπονται να ζητήσουν βοήθεια και να βρουν τα βαθύτερα αίτια.

Οι ερευνητές έψαξαν και βρήκαν τις 5 πιο… παράδοξες αιτίες που σκοτώνουν τη σεξουαλική διάθεση του άντρα, τονίζοντας ότι η σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος απαιτεί σωστή αναγνώριση των παραγόντων που το πυροδοτούν.

Δες λοιπόν ποιες είναι αυτές:

#1 Η κακή στοματική υγιεινή:

Σύμφωνα με μελέτη του Journal of Sexual Medicine η φλεγμονή στο στόμα οδηγεί στη μειωμένη παραγωγή του ενζύμου που είναι απαραίτητο για την ομαλή κυκλοφορία

του αίματος στα γεννητικά όργανα, οπότε οι άντρες με προβλήματα κυρίως στα ούλα πρέπει να υποψιάζονται ότι ίσως αυτή είναι η αιτία του σεξουαλικού τους προβλήματος.

#2 Η κακή διατροφή:
Οι αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες είναι το Α και το Ω για να αντιμετωπιστεί η στυτική δυσλειτουργία. Σύμφωνα με μελέτες, η μεσογειακή διατροφή είναι η πιο ευεργετική για τους άντρες που αντιμετωπίζουν σεξουαλικά προβλήματα. Μάλιστα τα υγιεινά λιπαρά, όπως αυτά που υπάρχουν στους ξηρούς καρπούς και το ελαιόλαδο, καθαρίζουν τα αιμοφόρα αγγεία κάτι που βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

#3 Το αλάτι:
Η στυτική δυσλειτουργία συνήθως συνυπάρχει και με άλλες παθήσεις. Μία από αυτές είναι η καρδιοπάθεια! Η υψηλή αρτηριακή πίεση και η χοληστερόλη περιορίζουν τη ροή του αίματος στα ζωτικά όργανα του σώματος κατά συνέπεια και στα γεννητικά όργανα.

#4 Το ροχαλητό:
Το έντονο ροχαλητό υποδεικνύει ότι υπάρχει πρόβλημα με το να κυκλοφορήσει το οξυγόνο στο αίμα. Όσο λιγότερο οξυγόνο υπάρχει στο αίμα, τόσο χειρότερα λειτουργούν τα επιμέρους συστήματα του σώματος. Έτσι, επηρεάζεται και η σεξουαλική λειτουργία του άνδρα.

#5 Η κακή ψυχολογία:
Ψυχολόγοι από το Πανεπιστήμιο του Τσέστερ στις ΗΠΑ δηλώνουν πως το άγχος και η κατάθλιψη είναι τα δύο βασικότερα ψυχολογικά αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας . Η στύση βασίζεται στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος όμως η κακή ψυχολογική κατάσταση εμποδίζει αυτή τη διαδικασία.

Διαβάστε ακόμα:Έρευνα Σεξ: Το είδος της σχέσης καθορίζει τη χρήση προφυλακτικού!

Keywords
Τυχαία Θέματα