Survivor – Βρισηίδα Ανδριώτου: «Αδειάζει» τον Στάθη Σχίζα – «Το έκανε γιατί δεν ήθελε να τον επισκιάσει ο Άρης»

Τα βέλη της κατά του Στάθη Σχίζα πέταξε η Βρισηίδα Ανδριώτου κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου του Survivor. Όλα ξεκίνησαν, όταν ζητήθηκε από το μοντέλο να σχολιάσει την εξήγηση που έδωσε ο Στάθης Σχίζας για την απόφασή του να μην πάρει τον Άρη Σοϊλέδη στην ομάδα του.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου «άδειασε» τον Στάθη Σχίζα, υποστηρίζοντας πως απέφυγε να πάρει τον Άρη Σοϊλέδη στην ομάδα του, καθώς δεν ήθελε να τον επισκιάσει και του «κλέψει» τον τίτλο του αρχηγού.

«Στο συμβούλιο συζητήσαμε γιατί χάνει ακόμα η κόκκινη ομάδα

στο Survivor. Γιατί; Γιατί δεν μπήκε ο Άρης στην ομάδα. Ο Λιανός ρώτησε και τον Στάθη και εμένα γι’ αυτό το θέμα. Ο Στάθης δεν είχε σοβαρό λόγο και μία δικαιολογία να απαντήσει γιατί δεν επέλεξε τον Άρη. Ήθελε λέει να ενισχύσει το γυναικείο κομμάτι, που τελικά δεν το κατάφερε. Παίρνεις τον άνθρωπο που θα σου ενισχύσει την ομάδα που είναι ο Άρης.

Το έκανε επειδή δεν ήθελε να τον επισκιάσει ο Άρης. Προτιμούσε να τον έχει αντίπαλο και να τον κερδίσει, αν τον κερδίσει, παρά να τον έχει στην ομάδα του και ο Στάθης να εξαφανιστεί από τον χάρτη. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έλεγε, όταν μιλούσε για τις επιλογές του. Μα αν έπαιρνε ο Στάθης τον Άρη, ο Νίκος θα έπαιρνε τον Τάλα. Άρα, δεν στέκει αυτό που λέει.

Δεν έπαιξε έξυπνα αλλά σκέφτηκε το εγώ σου, να μην τον καλύψει ο Άρης και χαθεί από αρχηγός της ομάδας. Εγώ πιστεύω ότι και η στρατηγική ήταν μέσα σε αυτή την επιλογή, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Που ζεις; Τρεις αγώνες πλέον είναι η ασυλία, συνεπώς είναι για το αν θα βγεις στον τάκο ή όχι», δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

 Γιώργος Σαμπάνης: Το σχόλιο στη φωτογραφία της Ιωάννας Σαρρή, μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους

Σπύρος Νικολαΐδης: Η συγκινητική ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του – «Πάλεψες με τον καρκίνο χωρίς να σε νοιάζει ο πόνος»

Keywords
Τυχαία Θέματα