Survivor -Ασημίνα Χατζηανδρέου: Αφήνει αιχμές για τον Άρη Σοϊλέδη -«Είχε συμφέρον να αποχωρήσει η Σοφιάννα»

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, η οποία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση με την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Τάκη Καραγκούνια, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και έτσι αναγκάστηκε να αφήσει πίσω της τους συμπαίκτες της και τις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Στο αποψινό επεισόδιο επεισόδιο (6/5) του ριάλιτι

επιβίωσης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου υποστήριξε πως ο Άρης Σοϊλέδης είχε συμφέρον από τη Σοφιάννα Αβραμάκη και ήθελε να φύγει από το παιχνίδι για να προστατεύσει τη σχέση του στην Ελλάδα.

«Από όλη την παρέα εκείνη, την πλήρωσε αδίκως η Σοφιάνα. Ο Άρης, με την επικοινωνία που είχε, έμαθε όλα όσα λέγονταν για εκείνον, τη Σοφιάνα και τη σχέση τους. Είχε συμφέρον να φύγει εκείνη, μετά από την τελευταία ψηφοφορία. Δεν θα ωφελούσε σε καμία περίπτωση να παραμείνει, γιατί όλο αυτό θα συνεχιζόταν. Οπότε έφυγε ο αγγελιοφόρος κι έδωσε και πήγε να δώσε όσα της είπε να δώσει», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ο λόγος που έφυγε η Σοφιάννα ήταν αυτός και ότι αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά, εκείνη θα ήταν ακόμα μέσα και θα ήταν και πολύ καλή αγωνιστικά. Εγώ της είχα πει της Σοφιάννας ότι όλη αυτή η παρέα της έκανε κακό. Η Σοφιάννα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, όταν φτάσει στην Ελλάδα θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά μέτωπα. Θα έχει να αντιμετωπίσει την κοπέλα του Άρη, η οποία θα την ρωτήσει τι συνέβαινε. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα».

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης: 

Survivor -Τάκης Καραγκούνιας: «Ο κόσμος είδε τα βρώμικα παιχνίδια του Άρη Σοϊλέδη»

Σοφιάννα Αβράμακη: «Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε ότι θα αποκαταστήσει την αλήθεια για εμένα και τον Άρη Σοϊλέδη»

«Πάμε στη Eurovision με κλάμα, δεν νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση»

Keywords
Τυχαία Θέματα