Survivor -Άρης Σοϊλέδης: «Ο Στάθης Σχίζας είχε παραπάνω φίλους από εμένα και βγήκε νικητής»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» ήταν σήμερα το μεσημέρι (8/7) ο Άρης Σοίλέδης.

Ο φιναλίστ του φετινού Survivor παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη καθημερινότητά του μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ σχολίασε και τη νίκη του Στάθη Σχίζα.

«Ακόμη είναι μια περίοδος αναπροαρμογής. Είμαι σε έναν πανικό, τηλέφωνα, φίλοι, οικογένεια. Όσο για το φαγητό; Επειδή το στομάχι μου έχει λίγο κλείσει, δεν τρώω, Η Μαρία (Αντωνά)

έχει σοκαριστεί. Θέλω τον χρόνο μου. Για να μπω σε ρυθμούς…. Η αλήθεια είναι πως στο παιχνίδι έχασα πολλά κιλά στο τέλος», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής.

Αναφορικά με τη νίκη του Στάθη Σχίζα στο παιχνίδι, ο ίδιος είπε ότι «όταν φτάνεις στον τελικό του Survivor με έναν συμπαίκτη και έχετε φτάσει μέχρι σε αυτό το σημείο και οι δύο, σημαίνει πως είστε και οι δύο άξιοι και ικανοί για να πάρετε το τρόπαιο. Και όταν κρίνεται το αποτέλεσμα με βάση την ψήφο του κόσμου;, όλα είναι πιθανά. Θεωρώ πως ο Στάθης είναι αυτός που κέρδισε περισσότερο τον κόσμο, είχε παραπάνω φίλους από εμένα και βγήκε νικητής. Θεωρώ και νιώθω κι εγώ νικητής από όλη αυτή την ιστορία. Και οι δύο φράσαμε στον τελικό άξια».

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το ολοκαίνουργιο – κι άκρως εντυπωσιακό – σπίτι τους στην Κύπρο

Πως να χωρίσω με τον καλύτερο τρόπο; Οι ειδικοί απαντούν!

Τζώρτζια Γεωργίου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Star

Keywords
Τυχαία Θέματα