Μαίη Εμμανουηλίδου-Survivor: «Στεναχωριέμαι που με γνωρίζουν ως παίκτρια ριάλιτι και όχι από τις διακρίσεις μου»

Στο πλατό της εκπομπής «Love It» βρέθηκε σήμερα το πρωί (8/7) η Μαίη Εμμανουηλίδου!

Η παίκτρια που αποχώρησε λίγο πριν το μεγάλο τελικό του Survivor, μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, την νίκη του Στάθη Σχίζα αλλά και την δεύτερη θέση του Άρη Σοϊλέδη.

«Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Κανένας δεν περίμενε να φτάσω τόσο ψηλά στο Survivor και χαίρομαι που το απέδειξα. Μπήκα ξεκάθαρα για το αγωνιστικό κομμάτι, δεν μπήκα για να κάνω φίλους», είπε αρχικά

η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι «η μεγαλύτερή μου στεναχώρια είναι το γεγονός ότι δεν με γνωρίζουν για τις διακρίσεις μου στον αθλητισμό αλλά ως παίκτρια στο Survivor. Είδα πολύ μεγάλη αγάπη στα socia media και ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που πήρα. Αλλά το θεωρώ αδικία ότι τόσα χρόνια πάλευα για την Ελλάδα μας, έφερνα μετάλλια. Είχα φέρει παγκόσμιο μετάλλιο και δεν με γνώριζαν. Μου αφήνει μια πικρία, και είναι στενάχωρο που όλοι ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ».

«Έπαθα σοκ όταν ο άκουσα το όνομα του Στάθη. Πίστευα ότι θα είναι ο Άρης και το ήθελα πολύ. Εκτίμησα αυτό που είναι ο Άρης. Ο κόσμος ήθελε τον Στάθη και αυτό είναι σεβαστό. Για εμένα είναι νικητές και οι δύο», ανέφερε στο τέλος για το αποτέλεσμα του νικητή.

Διαβάστε ακόμα:

Άρης Σοϊλέδης: Έτσι σχολίασε το viral βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor

Μπέττυ Μαγγίρα: Αυλαία για την εκπομπή “Ποιος είναι Πρωινιάτικα” -Τα λόγια της παρουσιάστριας

Ζήνα Κουτσελίνη: Βγήκε αμακιγιάριστη στην τελευταία εκπομπή της σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα