Super Κική ξεσπά κατά της Μαριλού Ρεπαπή: «Μία θεία, πανελατζού πήρε το βίντεο και με έκραζε»

Μία ανάρτηση – ξέσπασμα έκανε η Super Κική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή influencer εκνευρίστηκε με όσα ειπώθηκαν για την ίδια στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου» από τη δημοσιογράφο Μαριλού Ρεπαπή.

Με αφορμή ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στα social media η Super Κική, στο οποίο αναφερόταν στους ηλικιωμένους που κυκλοφορούν με τα καροτσάκια της λαϊκής στους δρόμους της Αθήνας, παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία, η Μαριλού Ρεπαπή στράφηκε εναντίον της, εκφράζοντας την άποψή της.

Η Super Κική ενημερώθηκε για όσα είπε η δημοσιογράφος και έσπευσε να απαντήσει: «Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου την οποία πολύ συμπαθώ και αγαπώ γιατί ξέρω – δεν είμαι χαζή – ήταν με θεία, μια πανελατζού εκεί πέρα ξανθιά, η οποία πήρε το βίντεο μου και με έκραζε…», είπε αρχικά η influencer.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221219153839_superkiki.mp4

Και συνέχισε, αναφέροντας: «Και έλεγε ξέρεις το βίντεο που είχα κάνει μέσα στο αμάξι για τους γέρους και τις γριές που ήταν ξεκάθαρα κωμικό, δεν εννοώ ότι πατάω γέρους και γριές, αλλά ταυτίστηκε; Ποιος ξέρει; Τέλος πάντων.Φιλενάδα, αν δεν έχεις θέματα και θες να τραβήξεις την προσοχή, πιάνεις καταρχάς χώρο, το ξέρεις, έτσι; Κάνω τη δουλειά σου αυτή την στιγμή.

Λοιπόν, αν δεν έχεις θέματα να μου στέλνεις, καμιά κακία δεν κρατάω εγώ. Να μου πεις: Κικάρα μου δώσε μου ένα θέμα να κάνω την καλή σήμερα στον κόσμο που με βλέπει, στις γριές κυρίως μπας και εγώ γίνω και εγώ κάποια στιγμή η Μπακοδήμου και εγώ θα σου βρω γιατί είμαι πολύ έξυπνη, έχω πολύ καλό marketing».

Διαβάστε ακόμα:

 Σταυρούλα Χρυσαειδή – Παναγιώτης Τριβιζάς: Χώρισαν τρεις μήνες μετά τον γάμο

 Έγκυος η Εύα Τσάχρα! Η τρυφερή ανακοίνωση στα social media

 Πρωινό μας 19/12: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

Keywords
Τυχαία Θέματα