Style update με τα πιο comfy παπούτσια του καλοκαιριού που σε πάνε παντού!

Αισίως Αύγουστος και ενώ κάθε Παρασκευή οι δρόμοι οδηγούν εκτός της πόλης, στο εσωτερικό της συνεχίζει να υπάρχει συνωστισμός. Το ελληνικό καλοκαίρι αλλάζει μαζί με το κλίμα του και εγώ αναμένοντας τις διακοπές μου, συνεχίζω να τηρώ το πρόγραμμα της καθημερινότητας.

Εντάξει, ας μην είμαι υπερβολική ή μεμψίμοιρη. Είμαι ακόμα στην πόλη, έχω το everyday πρόγραμμά μου, έχω βρει όμως και πολλούς τρόπους να την κάνω να έχει κάτι από την χαλαρότητα

των διακοπών του ελληνικού καλοκαιριού.

Λίγες βόλτες παραπάνω, αργοπορημένος βραδινός ύπνος, περισσότερες συναντήσεις με φίλους και κάπως ξεφεύγεις. Αυτό κάνω και με το στιλ μου. Από το πρωί στο γραφείο, στα meeting και τα events και το απόγευμα παιδική χαρά. Αυτό σημαίνει ό,τι χρειάζομαι outfits ιδανικά για όλα αυτά. Να είμαι κομψή αλλά και άνετη, στιλάτη και καλοκαιρινή, έτοιμη για το γραφείο ή την παιδική χαρά.

Passepartout items και smart matches είναι ο τρόπος που δημιουργώ το summer style μου με key item τα slides από την σειρά Brooklyn της Crocs. Έχω κολλήσει με τα μαύρα γιατί με κάποιον μαγικό τρόπο ταιριάζουν με τα πάντα και με πάνε παντού. Και για του λόγου το αληθές, δες το video.

View this post on Instagram

A post shared by Faysbook.gr (@faysbookgr)

Μια ματιά ακόμα:

Peplum top: Το vintage μπλουζάκι επιστρέφει και είναι από τις ωραιότερες επιλογές για το Καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα