Step by step: Δείτε πως θα καθαρίσετε τα beauty εργαλεία σας!

Τώρα που μένετε σπίτι είναι η κατάλληλη στιγμή να τακτοποιήσετε όλα τα προϊόντα ομορφιάς και να καθαρίσετε το νεσεσέρ, τα ντουλάπια, τα συρτάρια αλλά και τα εργαλεία ένα προς ένα. Βούρτσες, ψαλίδια, τσιμπιδάκι για τα φρύδια, συσκευές θερμότητας και όλα τα υπόλοιπα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό τα εργαλεία σας να είναι απόλυτα καθαρά μιας και έρχονται σε επαφή με τα μαλλιά, το δέρμα και κυρίως τα μάτια σας. Ειδικά αν τα έχετε εκτεθειμένα υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης και ερεθισμών. Τώρα μάλιστα υπάρχει ένας λόγος παραπάνω.

Δείτε λοιπόν πως θα τα καθαρίσετε ένα προς ένα:

Ψαλιδάκι για

τις βλεφαρίδες: Χρησιμοποιείστε ασετόν ή οινόπνευμα. Ποτίστε ένα cotton pad και τρίψτε το καλά ειδικά αν υπάρχουν υπολείμματα από μάσκαρα. Επίσης καλό είναι να αλλάξετε το “λαστιχάκι” του.

Βούρτσες: Με μια χτένα καθαρίστε τις τρίχες που έχουν μείνει πάνω τους. Στη συνέχεια βάλτε νερό και σαμπουάν μέσα σε μια μικρή λεκάνη και τοποθετήσετε τις βούρτσες μέσα για 1 περίπου ώρα. Στη συνέχεια τις τοποθετείτε πάνω σε μια καθαρή πετσέτα μέχρι να στεγνώσουν.

Τσιμπιδάκι για τα φρύδια: Αν έχουν φθαρεί οι άκρες από τη χρήση μπορείτε να τις λιμάρετε χρησιμοποιώντας τη λίμα των νυχιών σας. Στη συνέχεια καθαρίστε το καλά με ένα κομμάτι βαμβάκι ποτισμένο με οινόπνευμα.

Σίδερο για μπούκλες ή για ίσιωμα: Καθαρίστε τις μεταλλικές του πλάκες με οινόπνευμα, μαγειρική σόδα ή ασετόν. Μην χρησιμοποιήσετε σύρμα ή σκληρό σφουγγάρι.

Σεσουάρ: Με μια οδοντόβουρτσα καθαρίστε καλά το πίσω μέρος όπου συσσωρεύει σκόνη και τρίχες. Καλό είναι επίσης να αφαιρέσετε το καπάκι και να το καθαρίσετε και εσωτερικά.

Χτένα: Απλώστε μικρή ποσότητα σαμπουάν πάνω σε μια οδοντόβουρτσα και καθαρίστε και τρίψτε απαλά. Ξεπλένετε καλά με άφθονο νερό.

Ελαφρόπετρες: Είναι ένα εργαλείο που πιστεύετε πως δεν χρειάζεται να καθαρίζετε αλλά κάνετε λάθος. Συσσωρεύουν νεκρά κύτταρα αφού τις χρησιμοποιείτε για να κάνετε απολέπιση. Ρίξτε πολύ ζεστό νερό και στη συνέχεια τρίψτε καλά με μια σκληρή βούτσα.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα μεγαλύτερα make up trends του Καλοκαιριού και προετοιμαστείτε κάνοντας πρόβες στο σπίτι!

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να ασχοληθείτε με τη σύσφιξη του σώματος ακολουθώντας 4 βήματα

Keywords
Τυχαία Θέματα