90χρονη γιαγιά αναρρώνει από τον κορονοϊό και γίνεται viral!

Το τελευταίο διάστημα μένουμε σπίτι ώστε να εμποδίσουμε να εξαπλωθεί ο κορονοϊός στις ευπαθείς ομάδες και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους.

Στα 90 της χρόνια, η Geneva Wood με 11 εγγόνια, 12 δισέγγονα και 3 τρισέγγονα δείχνει ότι σιγά σιγά βγαίνει νικήτρια από τη μάχη της με τον κορονοϊό, τουλάχιστον όπως αναφέρει κείμενο που υπογράφει η σύζυγος του εγγονού της, Kate Neidigh.

Μπορεί η οικογένεια της να είχε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα έχανε την πολυαγαπημένη

τους γιαγιά, όμως η υγεία της Gevena Wood άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης αφήνοντας τους έκπληκτους.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Ιανουάριο η ίδια κατάφερε να ανακτήσει την υγεία της μετά από σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη. Μπόρεσε να περπατήσει ξανά, να χρησιμοποιήσει το δεξί της χέρι και να μιλήσει και πάλι κανονικά.

Ωστόσο, ο κορονοϊός της χτύπησε την πόρτα στο κέντρο αποκατάστασης όπου βρισκόταν, στις 6 Μαρτίου.

«Θα το παλέψω για την οικογένειά μου και για να τους κάνω όλους υπερήφανους», είχε πει από την καραντίνα του νοσοκομείου. Δυστυχώς, ο οργανισμός της δεν ανταποκρινόταν στη φαρμακευτική αγωγή, η υγεία της έφθινε σιγά σιγά και οι συγγενείς της αναγκάστηκαν να την επισκεφθούν στο δωμάτιό της στο νοσοκομείο για να προλάβουν να την αποχαιρετήσουν μέσα από το τζάμι, κρατώντας σημειώματα που έγραφαν «σ’αγαπώ».

Μετά από λίγες ημέρες, οι γιατροί την μετέφεραν σε ένα άλλο δωμάτιο, όπου νοσηλευόταν ένα ακόμη θύμα του κορονοϊού και ενημέρωσαν την οικογένειά της πως δε θα μπορούσαν να έχουν πια καμία επικοινωνία μαζί της. Το μόνο που μπόρεσαν να τους εξασφαλίσουν είναι ότι θα τη βοηθούσαν δύο φορές την ημέρα να κάνει βιντεοκλήση μαζί τους.

Ωστόσο, η πίκρα τους σύντομα μετατράπηκε σε ελπίδα όταν η υγεία της γιαγιάς Geneva άρχισε να καλυτερεύει από το πουθενά. Με την πρόοδο της υγείας της να είναι εμφανής, σύμφωνα με την οικογένειά της, η 90χρονη άρχισε να ζητάει ποτά και σπιτική πατατόσουπα.

«Ήξερε ότι αυτό ήταν που χρειαζόταν για να τη βοηθήσει να καλυτερεύσει και από ό,τι φαίνεται λειτουργεί, ο γιατρός και οι νοσηλευτές θέλουν τη συνταγή», αποκαλύπτουν οι δικοί της άνθρωποι.

Στο μεταξύ, από την Τετάρτη και μετά, η Geneva Wood δε χρειάστηκε άλλο αναπνευστική υποστήριξη, ενώ από τα συμπτώματα της έχει μείνει μόνο το μπούκωμα και ο βήχας. Οι γιατροί σκοπεύουν να της κάνουν ξανά το τεστ όταν καταφέρει να μην έχει συμπτώματα της ασθένειας επί 72 ώρες συνεχόμενα.

Μέχρι τότε, η 90χρονη γιαγιά έχει ένα μήνυμα για όσους δίνουν τη δική τους μάχη με τον COVID-19: «Βάλτε τα δυνατά σας να παραμείνετε αισιόδοξοι, βρείτε το καλό μέσα στο κακό, ευχαριστείστε όσους σας φροντίζουν και περάστε χρόνο με τους νοσοκόμους ώστε να γνωρίζουν ότι δε προσέχουν έναν ακόμη ασθενή».

Διαβάστε περισσότερα:

Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός τραγουδιστής…

Συγκλονίζει η Ζέτα Θεοδωροπούλου που ζει στην Ιταλία: «Μυρίζει θάνατο εκεί έξω»

Μένουμε Σπίτι: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τραγουδάει «Θα κάτσω σπίτι» και προειδοποιεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα