Skincare addicts, την προσοχή σας: Aυτά τα νέα, vegan serum βασίζονται σε φυτικά βλαστοκύτταρα!

Αφού κατέκτησε μία από τις κορυφαίες θέσεις στο vegan, clean haircare, η Aveda συνεχίζει τα σταθερά βήματά της και στον πλανήτη του skincare: αυτή τη φορά υπογράφει τρία νέα, σούπερ αποτελεσματικά serum στη σειρά botanical kinetics, με συνθέσεις βασισμένες σε φυτικά βλαστοκύτταρα και οξέα φυτικής προέλευσης, ειδικά επιλεγμένα για να απαντούν σε τρεις διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας.

Κάθε ένα από τα τρία νέα

serum- το intense hydrator, το instant luminizer και το pore refiner– είναι αγνά, plant-powered προϊόντα περιποίησης, υποστηρίζονται από κλινικά αποτελέσματα και, φυσικά, η σύνθεσή τους είναι vegan και cruelty-free, σύμφωνα με την φιλοσοφία της Aveda.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aveda (@aveda)

Για να δημιουργήσει αυτά τα προϊόντα, η Aveda μελέτησε τη διαδικασία αναγέννησης των φυτών σε κυτταρικό επίπεδο και έτσι καλλιέργησε βλαστοκύτταρα στο βοτανικό της εργαστήριο, μια διαδικασία που επέτρεψε στην ομάδα έρευνας και ανάπτυξης να πάρει στα χέρια της υψηλότερα επίπεδα δραστικών συστατικών. Μαζί τους σε κάθε σύνθεση, και τα υψηλής απόδοσης οξέα της Aveda – Υαλουρονικό οξύ, Alpha υδροξύ-οξέα (ΑΗΑ) και Beta υδροξύ-οξέα (BHA)  – τα οποία επίσης προέρχονται 100% από επιλεγμένα φυτά.

Ποιο από τα τρία vegan serum να βάλεις στην skincare ρουτίνα σου; Αν έχεις αφυδατωμένη επιδερμίδα με σημάδια ξηρότητας και εμφανείς λεπτές γραμμές, έχεις ανάγκη τη φροντίδα του intense hydrator serum που συνδυάζει βλαστοκύτταρα από φραγκόσυκο (γνωστό για την ιδιότητά του να συγκρατεί το νερό) με φυτικής προέλευσης υαλουρονικό οξύ, σε διαφορετικά μοριακά βάρη, που έρχεται να προσφέρει εντατική ενυδάτωση. Αποτέλεσμα: οι λεπτές γραμμές αφυδάτωσης εξαφανίζονται ενώ επανέρχεται η απαλότητα και η φρεσκάδα της επιδερμίδας.

Αν βλέπεις το πρόσωπό σου κουρασμένο και θαμπό, το botanical kinetics instant luminizer είναι αυτό που χρειάζεσαι: συνδυάζει βλαστοκύτταρα λωτού, που βοηθούν την επιδερμίδα να αποκτήσει λάμψη, με φυτικά προερχόμενα alpha υδροξύ-οξέα (ΑΗΑ) που απομακρύνουν απαλά τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνειά της. Άμεσα το πρόσωπο δείχνει αναζωογονημένο, φωτεινό και πιο ξεκούραστο ενώ με συστηματική χρήση επανέρχεται και ο ομοιόμορφος χρωματικός τόνος του.

Τέλος, για την επιδερμίδα με τάση λιπαρότητας, το botanical kinetics pore refiner μπορεί να δώσει λύση, εξισορροπώντας την έκκριση σμήγματος και μειώνοντας αισθητά το μέγεθος των πόρων, χάρη στο συνδυασμό βλαστοκυττάρων από γαρύφαλο και τα φυτικά beta-υδροξυοξέα που εξυγιαίνουν τους πόρους και μειώνουν ορατά το μέγεθός τους.

Και επειδή κάθε προϊόν της Aveda είναι και μια οσφρητική εμπειρία, τα serum δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση! Έτσι, το intense hydrator έχει μια δροσερή ευωδιά από φύλλα βιολέτας, βιολογικό πράσινο μανταρίνι και παλμαρόζα, το instant luminizer είναι ένα blend από βιολογικό νερολί, τριαντάφυλλο και λάβδανο ενώ το pore refiner έχει μια αναζωογονητική αύρα από μιμόζα, λεμόνι και γκρέιπφρουτ.

Cover photo: Instagram/arizona_muse (Η Arizona είναι Global Sustainability Advocate της Aveda από τον προηγούμενο Φεβρουάριο). 

Διαβάστε ακόμα: 

Emmy Awards 2021: Τα μυστικά πίσω από το πολυσυζητημένο bob haircut της Elizabeth Olsen

Emmy Awards 2021: Όσα θέλεις να ξέρεις για το εντυπωσιακό beauty look της Anya Taylor-Joy!

Δοκίμασα την επαγγελματική θεραπεία Botanical Repair της Aveda και τα μαλλιά μου είναι πιο λαμπερά από ποτέ! 

Keywords
Τυχαία Θέματα