«Επίθεση» αγάπης στον Βασίλη Σπανούλη από οπαδούς – Το συγκινητικό μήνυμα της Ολυμπίας Χοψονίδου

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τον Βασίλη Σπανούλη το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ένας μεγάλος αριθμός φιλάθλων του Ολυμπιακού τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό, θέλοντας έτσι να τον ευχαριστήσουν για όσα πρόσφερε στην ομάδα.

Ήταν Ιούνιος του 2021, όταν ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το μπάσκετ, βάζοντας έτσι μια τελεία στην τεράστια καριέρα του. Η εν λόγω

απόφαση προκάλεσε θλίψη στους οπαδούς της ομάδας, καθώς ο γνωστός καλαθοσφαιριστής υπήρξε ένας από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ.

Όπως θα δεις, στον δρόμο έξω από το σπίτι του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου στήθηκε ένα πάρτι, με εκείνον να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του. Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου, Βαλέρια, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την «επίθεση» αγάπης στον καλαθοσφαιριστή.

Λίγο αργότερα, η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση, σημειώνοντας: «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να ζήσω αυτή τη στιγμή μαζί με τα παιδιά μου και τον άντρα μου».

Δείτε τα στιγμιότυπα:

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2021/09/spanoulis.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2021/09/spanoulis1.mp4

Διαβάστε ακόμα:

The Bachelor 2: Ξαφνική αποχώρηση από το reality – Η ανακοίνωση του Αλέξη Παππά που έφερε τα πάνω κάτω

The Bachelor 2: Χαμός στη βίλα του reality – Ο έντονος καυγάς Ιζαμπέλας – Φένιας

The Bachelor 2: Η Σία Βοσκανίδου επέστρεψε στο reality – Τι συμβουλή έδωσε στη Γιώτα;

Keywords
Τυχαία Θέματα