Sidarta: «Λύνει» τη σιωπή του μετά τον άγριο ξυλοδαρμό – «Δεν κυκλοφορώ με μπράβους»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν πριν από μερικά εικοσιτετράωρα ο Sidarta, καθώς ενεπλάκη σε άγριο ξυλοδαρμό σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια συναυλίας του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να εμφανιστεί στα εγκαίνια νυχτερινού μαγαζιού. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ξεκίνησα ένας καυγάς πίσω από τον Sidarta – οι συνθήκες του οποίου δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα – με τον τραγουδιστή να αφήνει το μικρόφωνο και να συμμετέχει

στον καυγά μαζί με τους συνεργάτες του.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο χώρος του νυχτερινού μαγαζιού μετατράπηκε σε πεδίο τρόπου, με τους θαμώνες να φοβούνται και να προσπαθούν να φύγουν πανικόβλητοι, μιας και ο καυγάς ήταν πολύ έντονος και η κατάσταση είχε ξεφύγει. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία προκειμένου να επαναφέρει την τάξη.

Ο Sidarta, λοιπόν, έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά το συμβάν και εξέφρασε στους διαδικτυακούς φίλους του τη θέση του.

Όσα έγραψε ο Sidarta στην πρώτη ανάρτηση μετά το περιστατικό

«Καταρχάς, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι τράπερ, ούτε με τη μουσική, ούτε με την υποτιμητική έννοια που χρησιμοποιούν τα media για όλους τους καλλιτέχνες του χώρου. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν υποστηρίζω τη βία και δεν κυκλοφορώ με μπράβους, παρά μόνο με συνεργάτες της εταιρείας μου.

Έχω εμφανιστεί σε πάνω από 200 συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, δεν έχω δώσει δικαίωμα και δεν έχω προκαλέσει κανέναν. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, αλλά και όσοι με παρακολουθούν από τα media.

Όλες οι ιστορίες που ακούτε σχετικά με το σφηνάκι δεν ισχύουν. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά μην πιστεύετε τίποτα από όσα ακούτε από τα κανάλια. Προσπάθησαν να μου χαλάσουν τη συναυλία, υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας, είμαι καλά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Sidarta.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιβάν Σβιτάιλο: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά!

 J2US: Ανατροπή με την αποχώρηση – Σώθηκε «στο παρατσάκ» ζευγάρι

 Νατάσσα Μποφίλιου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του Γιάννη Μαρκόπουλου

Keywords
Τυχαία Θέματα