Καίτη Γαρμπή για Γιάννη Φλωρινιώτη: «Το διαβάζω και με ενοχλεί, ήμασταν οι βασικές τραγουδίστριες»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, με το «J2US» να κάνει ειδικό αφιέρωμα στον γνωστό καλλιτέχνη στην έναρξη του show. Η Καίτη Γαρμπή δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, μιας και είχε στενή σχέση με τον τραγουδιστή. Η γνωστή τραγουδίστρια πήρε, μάλιστα, τον λόγο και μίλησε για τον δικό της Γιάννη Φλωρινιώτη.

Ειδικότερα, η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στην πορεία του σπουδαίου τραγουδιστή, ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως εκείνη και η αδερφή της, Λιάνα, ήταν οι βασικές τραγουδίστριές του κι όχι το μπαλέτο,

όπως έχει γραφτεί αυτές τις ημέρες και την ενόχλησε.

Όσα είπε η Καίτη Γαρμπή για τον Γιαννη Φλωρινιώτη

«Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι ο Γιάννης Φλωρινιώτης δεν ήταν το “πειράζει που είσαι φίρμα” και το “τάκα τάκα”, ο Γιάννης έκανε πολύ σπουδαία πράγματα. Όταν κάναμε στο σινεμά το “Και ξανά προς στη δόξα τραβά” του έγραψε υπέροχα τραγούδια ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης έχει βγει προς τα έξω με αυτά τα τραγούδια και αυτό είναι το άδικο για εκείνον.

Όπως ο Χατζηδάκις είπε πως ο Γιάννης ήταν ένας σπουδαίος τραγουδιστής. Ήταν ένας τραγουδιστής με ήθος, ακούραστος, αυτός μας καθοδηγούσε, ήταν ο δάσκαλός μας. Από αυτόν μάθαμε πώς ένας καλλιτέχνης αγαπάει τη δουλειά του, να την κάνει με πάθος, να μην κουράζεται και να σέβεται πάρα πολύ τον κόσμο. Ήταν πολύ λαμπερός άνθρωπος.

Ήθελα να πω κάτι για μένα που δεν έχει σχέση με τον Γιάννη, αλλά έχει να κάνει με τη σχέση που είχα με τον Γιάννη. Διαβάζω ότι γράφουν όλοι “Καίτη και Λιάνα Γαρμπή το μπαλέτο του Φλωρινιώτη”. Εμείς δεν είμαστε το μπαλέτο του Φλωρινιώτη. Ο Γιάννης είχε μπαλέτο και πάντα πολυμελές.

Ήμασταν οι βασικές του τραγουδίστριες. Τέσσερις τραγουδίστριες, οι δύο οι βασικές του ήταν η Λιάνα κι εγώ. Θέλω να το διευκρινίσω γιατί το διαβάζω παντού και με ενοχλεί. Τραγουδίστριες ήμασταν κοντά του και χωρίς εμάς δεν πήγαινε πουθενά», ήταν τα λόγια της Καίτης Γαρμπή.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Μαρκόπουλος: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του για τον θάνατό του

 Αντώνης Κρόμπας: «Τους χειρότερους γκέι τους έχουν υποδυθεί γκέι στην τηλεόραση»

 Γιάννης Μαρκόπουλος: Πέθανε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε ηλικία 84 ετών

Keywords
Τυχαία Θέματα