Scrub χειλιών: Τώρα θα το χρειαστείτε περισσότερο από ποτέ -5 για να επιλέξετε!

Η μάσκα προστασίας είναι πλέον απαραίτητη όχι μόνο όταν βρίσκεστε σε κλειστούς χώρους αλλά και στους εξωτερικούς. Θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ακόμη ώστε να παραμείνετε εσείς και οι γύρω σας υγιείς και ασφαλείς

Είναι το “αξεσουάρ” που έχει αλλάξει την καθημερινότητά σας αλλά και τις συνήθειες όσον αφορά στην περιποίηση και το μακιγιάζ. Δεν μπορείτε πλέον να απλώνετε βαριές φόρμουλες φον ντε τεν ή να χρησιμοποιείτε τα αγαπημένα σας έντονα χρώματα στα χείλη.

Δίνετε έμφαση στα μάτια και ακολουθείτε τις συμβουλές των make up artists. Τα χείλη σας όμως που παραμένουν “φυλακισμένα”

πίσω από τη μάσκα ταλαιπωρούνται αρκετά, αφυδατώνονται και σκάνε.

Και τώρα που η θερμοκρασία σιγά αλλά σταθερά κατεβαίνει θα πρέπει να τα φροντίσετε με προσοχή. Αυτό σημαίνει αρχικά πως πρέπει να αντικαταστήσετε το κραγιόν και το lip gloss με ένα απαλό balm και παράλληλα να κάνετε απολέπιση όσο πιο συχνά μπορείτε.

Το lip scrub λοιπόν είναι το προϊόν περιποίησης που επιβάλλεται να υπάρχει στο νεσεσέρ σας τους επόμενους μήνες. Το απλώνετε στα χείλη, κάνετε απαλό μασάζ, το αφαιρείτε με ένα καθαρό χαρτομάντιλο, εφαρμόζετε στο lip balm και είστε έτοιμες.

Μέσα σε λίγα λεπτά έχετε καταφέρει να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από την περιοχή των χειλιών και να τους χαρίσετε απαλότητα και πλούσια ενυδάτωση.

Δείτε στη συνέχεια τα 5 αγαπημένα μας προϊόντα και επιλέξτε εκείνο που θα αποκτήσετε.

NYX #thisiseverything lip scrub: Με εκχύλισμα ελαίου jojoba στη σύνθεση του, που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, απαλότητα και θρέψη.

Estee Lauder Pure Color Envy Smoothing Sugar Scrub: Με απαλούς κρυστάλλους ζάχαρης που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και αφήνουν τα χείλη βελούδινα.

MAC Lip Scrubtious:  Με ζάχαρη που απαλύνει το ξηρό δέρμα. Θα το βρείτε σε πέντε γεύσεις: Candied Nectar, Fruit of Passion, Summer Berry, Sweet Brown Sugar και Sweet Vanilla.

Max Factor Miracle Prep Lip Scrub: Εμπλουτισμένο με καρύδα και βιταμίνη Ε.

Fenty Beauty Pro Kiss’r Lip Loving Scrub Stick: Με εκχύλισμα από σπόρους βερίκοκου που κάνει απαλή απολέπιση και χαρίζει έξτρα θρέψη.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το halloween makeup της Halsey είναι απίστευτο και το δημιούργησε μόνη της!

Σήμερα θα δημιουργήσετε το ωραιότερο sparkling eye make up look ακολουθώντας τα tips της Rosie Humtington-Whiteley!

Keywords
Τυχαία Θέματα