H Φαίη φοράει τα 5 blazer που θα θέλεις να έχεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου φέτος!

To blazer είναι ένα από τα ρούχα που φέτος θέλουμε οπωσδήποτε να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Θα το φορέσουμε με ασορτί παντελόνια, μέσα από τα παλτό μας ή και πάνω από φορέματα. Η Φαίη αγαπάει ιδιαίτερα τα blazer και μας δείχνει 5 από τα αγαπημένα της σχέδια για αυτή τη σεζόν.

#1. Το καρό blazer είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σχέδια πολλών σχεδιαστών, brands και οίκων μόδας. Η Φαίη φοράει το δικό της με τζιν μίνι φούστα και biker boots

και δείχνει υπέροχη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλή εβδομάδα με @bsbofficial Follow @kallycstyle like στη φωτό κ mention 4 φίλες σας κ κερδίστε και οι 5 από μια τσάντα της καινούργιας συλλογής Με τον κωδικο «30NEW»έχετε 30% έκπτωση για 48 ώρες σε όλη την καινουρια συλλογή

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις 2 Νοέ, 2020 στις 8:36 πμ PST

#2. Ένα κομψό blazer σε navy blue απόχρωση, σε γκρι ή σε μαύρο είναι μια κλασική επιλογή που επίσης αξίζει να κάνεις. Αυτό το σακάκι σίγουρα θα το φορέσεις περισσότερο από κάθε άλλο στις καθημερινές εμφανίσεις σου στο γραφείο, στη βόλτα ή στις εξόδους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

La mia borsa favorita @alvieromartini1classe_greece #alvieromartini1aclasse #AM1C @motiva_fashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις 25 Οκτ, 2020 στις 12:13 μμ PDT

#3. Οι έντονοι ώμοι είναι must λεπτομέρεια της σεζόν και η Φαίη υιοθετεί ένα look που μας κερδίζει. Το μαύρο blazer που φοράει είναι crop, έχει φουσκωτά μανίκια και δερμάτινη όψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Follow @desiree_fashion ,like στη φωτό κ κέρδισε το συνολο

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις 20 Οκτ, 2020 στις 10:07 πμ PDT

#4. Το λευκό σακάκι είναι ένα από τα basic κομμάτια που αξίζει να έχεις πάντα στην ντουλάπα σου και θα το φορέσεις εύκολα όλες τις εποχές του χρόνου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα