Santa Claus Kingdom: Η μαγεία στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο συνεχίζεται για 7η χρονιά!

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το αγαπημένο μας Santa Claus Kingdom, στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας. Πρόκειται για το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που έγινε θεσμός, το οποίο άνοιξε για 7η συνεχόμενη χρονιά και μας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να ζήσουμε την πιο Μαγική Χριστουγεννιάτικη ιστορία και να απολαύσουμε αμέτρητα παιχνίδια με ΕΝΑ μόνο εισιτήριο!

Σε έναν τεράστιο στεγασμένο χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια

ατμόσφαιρα με αμέτρητα παιχνίδια, δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, μάγους με απίθανα κόλπα, face painting, αλλά και Χριστουγεννιάτικη Αγορά. Και το πιο σημαντικό με ΕΝΑ εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια, κάτι που κάνει τα παιδιά να ξετρελαίνονται από τη χαρά τους και τους γονείς να ελέγχουν το κόστος, ώστε να μην ξεφύγει από τον προϋπολογισμό τους.

Η είσοδος στο χώρο της μαγείας ξεκινάει με τον Frodi!

Ο παγκοκολλητός των παιδιών, ο Frodi, ο ο ποίος αποτελεί την επίσημη μασκότ του Πάρκου και την πιο αγαπημένη φιγούρα των Χριστουγέννων, καλωσορίζει όλους στο Santa Claus Kingdom. Όσοι έχετε ξαναπάει θα ξέρετε σίγουρα πως είναι ο χιονάνθρωπος που δεν λιώνει ποτέ! Γενναίος, αστείος, καλόκαρδος και παιχνιδιάρης αλλά και λίγο… γκαφατζής, έχει τεράστια αδυναμία στην πριγκίπισσα Amelia, στους φίλους του, τον Noel το ξωτικό και Kubit τον Τάρανδο, το φοβερό Μάγο Lockey αλλά και την πριγκίπισσα Davin και στις … selfies! Φωτογραφηθείτε μαζί του και κατόπιν προχωρήστε ανάμεσα στα ωραιότερα κάστρα, το πιο μαγικά παγωμένο δάσος, τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια, το πιο ονειρεμένο Παγωμένο Βασίλειο, το υπέροχα στολισμένο Χωριό του Αϊ-Βασίλη. Ναι, οι πιο εντυπωσιακές και «μαγεμένες» αναπαραστάσεις παραμυθιού, βρίσκονται μόνο στο Santa Claus Kingdom, όπου τα δέντρα είναι μαγικά, το κάστρο απόρθητο, οι νεράιδες και οι ιπτάμενοι δράκοι κερδίζουν τους μάγους για να μπορέσει ο Frodi να σώσει τα Χριστούγεννα με το σπαθί των ιπποτών.

Όλα όσα θα δείτε φέτος!

Η περιπλάνηση στην χαρούμενη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων ξεκινά περνώντας μέσα από τον Κορμό του τεράστιου Μαγικού Δένδρου! Αυτό κρύβει το μεγάλο μυστικό της χριστουγεννιάτικης γιορτής και σκοπός του είναι να σας παρασύρει στον κόσμο του πιο γλυκού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού… Ο κορμός του δέντρου είναι ζεστός, γεμάτος νεράιδες, φωτεινά φαναράκια και μαγικά φυτά… στην άκρη του υπάρχει ένας τεράστιος καταρράκτης και οι φύλακες του Παγωμένου Δάσους, μία αρκούδα και ένα ελαφάκι, που περιμένουν για να σας οδηγήσουν στο Παγωμένο Βασίλειο! Το «μαγικά» Παγωμένο Δάσος των Ξωτικών, μισό “παγωμένο”, μισό “ζεστό”, γεμάτο χιονισμένα δένδρα, θα σας αφηγηθεί την ιστορία του: Το Χαμένο σπαθί των ιπποτών βρίσκεται καρφωμένο σε ένα παγόβουνο, είναι περιτριγυρισμένο από νερό, η πριγκίπισσα Davina με τη μαγική της άμαξα, ο Βασιλιάς Thorin στον παγωμένο του θρόνο και ένας παγωμένος κήπος γεμάτος νεράιδες και τεράστια φυτά σας περιμένει να τον εξερευνήσετε. Θα συναντήσετε στο δρόμο σας βουνά, ποτάμια, χιονισμένα δέντρα και καταρράκτες, παιχνιδιάρες αρκούδες, ελάφια, τάρανδους, λύκους, πιγκουίνους, τη φωλιά του Δράκου…

Μια στάση στην Ξωτικο – Χώρα του Λούνα Παρκ!

Στη NOEL’s Fun Land η χαρά και το παιχνίδι δεν τελειώνουν ποτέ, τα πάντα είναι χαρούμενα και παραμυθένια! Το Carousel με τα Ζώα του Τσίρκου, η Αλυσίδα με τις Ιπτάμενες περιστρεφόμενες καρέκλες, το Mighty Mouse Ποντίκι που δεν σταματά να γυρνά γύρω από τον εαυτό του, τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες Super Cross, Μίνι Συγκρουόμενα, το Christmas Train, το Flying Spaceship διαστημόπλοιο – μίνι σαφάρι και για πρώτη φορά, ο Δράκος – mini Roller Coaster! Έξω από το χιονισμένο δάσος το Christmas Εxpress σας περιμένει! Ανεβείτε στο πανέμορφο τρενάκι και διασχίστε το Santa Claus Kingdom! Ξεφυσά, αναβοσβήνει φώτα, χτυπά καμπανάκια και σας μεταφέρει από τη μια άκρη του Πάρκου στην άλλη!

Στο τεράστιο Παγοδρόμιο, 300 τ.μ., θα κάνετε ασταμάτητα στριφογυριστά loops αλλά και τα πρώτα σας βήματα αν είστε αρχάριοι. Όποιο κι αν είναι το επίπεδο ή η ηλικία σας, φορέστε τα παγοπέδιλα που θα βρείτε εδώ και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη διαδρομή! Αλλά και οι λιλιπούτειοι παγοδρόμοι, τα “πιγκουινάκια”, μπορούν να μάθουν να γλιστρούν και να κόβουν βόλτες στον πάγο με ασφάλεια με τη βοήθεια των εκπαιδευτών του Πάρκου. Στη Frodi’s Iceland τα πάντα είναι λευκά και τα παιχνίδια στον πάγο ατελείωτα!

Η μαγική ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ!

Μόλις περάσετε τις μαγικές Πύλες της ξακουστής Καστροπολιτείας θα βρεθείτε σε ένα ονειρεμένο σκηνικό, όπου η Πριγκίπισσα Αμέλια θα σας καλωσορίσει στη γιορτή των Χριστουγέννων! Ο κακός Μάγος Lockey βρίσκεται στη φυλακή και οι Μάγισσες στο Σπίτι τους ετοιμάζουν τα μαντζούνια τους. Η μπάντα του Κάστρου κάνει πρόβες στο εργαστήριο Μουσικής και όλοι οι κάτοικοι του Βασιλείου ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων. Στην αίθουσα του Θρόνου λιοντάρια και Ιππότες περιστοιχίζουν την πριγκίπισσα Amelia. Παρέα με τους καλεσμένους της βρίσκεται στην Τραπεζαρία του Κάστρου, που είναι στολισμένη με λάβαρα με τα οικόσημα του Βασιλείου, κρυστάλλινους πολυελαίους, και έχει στρώσει γιορτινό τραπέζι με χρυσά σερβίτσια, και παρακολουθεί το όσα συμβαίνουν στο Ballroom που, φέτος, έχει μετατραπεί σε μία τεράστια Πίστα Συγκρουόμενων!

Στη Χώρα της Περιπέτειας – στην Kubit’s Adventure Land – μέσα στην Καστροπολιτεία οι δοκιμασίες είναι πολλές, οι προκλήσεις ακόμα περισσότερες! Τα παιχνίδια δράσης και δεξιότητας διαδέχονται το ένα το άλλο! Ο ιππόδρομος, το ψάρεμα, τα ιπτάμενα κοτόπουλα, η σκοποβολή είναι εδώ, έτοιμα να χαρίσουν απίθανα δώρα στους εύστοχους. Δοκιμάστε και κερδίστε.

Για πρώτη φορά η νέα πρωτοποριακή Laser Tag Arena θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους!

Το Laser Tag είναι η πρωτότυπη διασκέδαση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Συνδυάζει ταχύτητα, δράση, περιπέτεια και σύγχρονη τεχνολογία. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το ηλεκτρονικό «paintball», αφού χρησιμοποιεί high tech εξοπλισμό με αόρατη ακτίνα. Τα παιδιά στον πιο ανατρεπτικό στίβο Μάχης «Santa Claus Kids’ Survival» θα ζήσουν παιχνίδια «επιβίωσης» με «survival» αισθητική! Πρωτότυπες και ξεκαρδιστικές «μάχες» που θα τους χαρίσουν αμέτρητες στιγμές χαράς και διασκέδασης! Πίστα Berg Ποδήλατων 4×4 και Χιονοτσουλήθρες Disc Slide σας περιμένουν για τρελές καταβάσεις!

Amelia’s Kids Land,0 μεγαλύτερος και πιο χαρούμενος ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ της πόλης!

Για 7η συνεχή χρονιά δημιουργεί τον πιο παραμυθένιο Mega Παιδότοπο, την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη Παιχνιδοχώρα! 1.500 τ.μ. με 10 μοναδικά φουσκωτά παιχνίδια! Τσουλήθρες, στίβοι μάχης, 10 τραμπολίνο, «Ηφαίστειο» για απίθανες κουτρουβάλες, και πολλά ακόμα παιχνίδια.

H χώρα των αυτοκινήτων και των παιχνιδιών είναι εδώ!

Πισινόμπαλες, φουσκωτός τοίχος αναρρίχησης, scratch & stick it από τη μία μεριά, galactica tubes και baby cart από την άλλη!
Η οργανωμένη αγορά με τα καταστήματα φέτος δεσπόζει στο κέντρο του χωριού, δίπλα στο τεράστιο καμπαναριό και τον σταθμό του τρένου στο βάθος διακρίνεται το χωριό και το σπίτι του Άγιου Βασίλη. Στην αγορά θα ξοδέψετε ευχάριστα την ώρα σας, κάνοντας μερικά από τα γιορτινά σας ψώνια, την ώρα που τα παιδιά σας θα… ξεθεώνονται στο παιχνίδι.

Οι πιο τρελές διαδρομές σε λίγο… διαφορετικές πίστες!

Πίστα Πόνυ: Τα αγαπημένα αλογάκια του Αϊ-Βασίλη, τα μικρά πόνυ, σας περιμένουν για να βολτάρουν μαζί σας στο Πάρκο. Στην speedαριστή πίστα με αυτοκίνητα Formula 1- go kart οι μικροί φίλοι θα τα δώσουν όλα!

Πίστα Ice Rollers: Εάν περηφανεύεστε για τις επιδόσεις σας στα rollers δρόμου, τότε ελάτε για να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Στα Ice Rollers! Strob lights και μουσική φέτος δίνουν το ρυθμό στην disco – πίστα των Ice Rollers και εσείς ισορροπείτε, νιώθετε ότι γλιστράτε στον πάγο, ότι κάνετε πατινάζ, χορεύετε, βολτάρετε ατελείωτα, και όλα αυτά με τα αγαπημένα σας rollers!

Tο Santa Claus Kingdom έχει χτίσει το πιο όμορφο ΧΩΡΙΟ του Αϊ – Βασίλη, το Santa Claus’ Village!

Σπίτια, τάρανδοι, δώρα, ξωτικά και πολύ χιόνι σε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο τοπίο με μεγάλες δόσεις μαγείας και υλικά από τις πιο γλυκές παιδικές ευχές. Μέσα σε χιονισμένα δέντρα και αμέτρητα παιχνίδια ξεφυτρώνει το Σπίτι του Αϊ – Βασίλη, στρωμένο με μαγικά χαλιά, διακοσμημένο με τόνους αστερόσκονης στο οποίο σας υποδέχεται όλους ο ήρωας της καρδιάς μας και βασιλιάς των Χριστουγέννων, ο Αϊ – Βασίλης. Μικρά ξύλινα σπιτάκια, δεξιά και αριστερά, το Εργαστήριο του Αϊ- Βασίλη με τους βοηθούς του και τα ξωτικά που δουλεύουν πυρετωδώς για να προλάβουν, ένα μεγάλο στολισμένο Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, το Candy House γεμάτο λιχουδιές, καραμέλες και γλειφιτζούρια, ένα τεράστιο έλκηθρο με δώρα και ακριβώς δίπλα το Ταχυδρομείο του Αϊ – Βασίλη… είναι ήδη γεμάτο γράμματα και επιθυμίες, αλλά ακόμη προλαβαίνετε, να στείλετε το γράμμα σας, έστω και την τελευταία στιγμή!

Δημιουργικά Εργαστήρια

Το Santa Claus Kingdom προσφέρει ακόμα, στους μικρούς επισκέπτες Μουσικό Εργαστήριο και πολλά Δημιουργικά εργαστήρια, όπου ειδικοί παιδαγωγοί κατευθύνουν τα παιδιά πως να φτιάξουν μόνα τους κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά και δώρα από πολλά και διαφορετικά υλικά. αλλά και Face Painting, ο Μάγος Τριστάν, Ξυλοπόδαροι, Ξωτικά. Επίσης στο χώρο της σκηνής Θεαμάτων υπάρχουν αμφιθεατρικές εξέδρες και πια θα μπορείτε να κάθεστε και να απολαμβάνετε τα θεάματα: Αφήγηση Κλασσικών Παραμυθιών, διαδραστικά παιχνίδια, Καλικαντζαροδιαγωνισμούς, Zumba, Διαγωνισμούς για μικρούς Χορευτές – Πιγκουϊνάκια!

Μια τέλεια παράσταση: «O Frodi & To Σπαθί των Ιπποτών»

Κάστρα, μάγοι, δράκοι, ιππότες, πριγκίπισσες, καλοί και κακοί σας προσκαλούν να γνωρίσετε τις νέες τους περιπέτειες στην ξακουστή Καστροπολιτεία του Παγωμένου Βασίλειου. Φέτος ο Frodi θα ταξιδέψει στη χώρα των Πάγων και θα ανακαλύψει το χαμένο Σπαθί των Ιπποτών, θα έρθει αντιμέτωπος με τον κακό μάγο Lockey και την αδίστακτη πριγκίπισσα Davina και θα προσπαθήσει με τη βοήθεια των φίλων του, του Noel του Ξωτικού, του Kubit του Τάρανδου και του Δράκου Drako να σώσει για ακόμη μία φορά τα Χριστούγεννα και την αγαπημένη του Amelia! Θα καταφέρει και φέτος ο Frodi να βάλει το Αστέρι των Χριστουγέννων στην κορυφή του δέντρου; Η συνέχεια επί της «οθόνης» και επί της σκηνής του Santa Claus Kingdom.

Και εάν πεινάσετε, η Χριστουγεννιάτικη Κουζίνα σας περιμένει! Γιατί τα Χριστούγεννα είναι αισθήσεις, γεύσεις και αρώματα!

Το Santa Claus Kingdom συνεργάζεται με επώνυμα καταστήματα εστίασης, με σκοπό την δημιουργία του πιο ολοκληρωμένου Food Court που έγινε ποτέ σε θεματικό Πάρκο και έτσι τα έχει όλα, για όλα τα γούστα και όλες τις επιθυμίες: Grill, ζουμερά Burgers και Hot Dog, Pizza, γλυκά, χειροποίητες καραμέλες και γλειφιτζούρια, ζαχαρωτά, σοκολάτες, παγωτά, βάφλες, Pop Corn, δροσιστικές γρανίτες και άλλες λιχουδιές. Ταυτόχρονα, οι γονείς μπορείτε να εποπτεύετε με άνεση τα δρώμενα, μιας και το καθιστικό της Χριστουγεννιάτικης κουζίνας είναι τεράστιο (1.000 τ.μ.) και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον παιδότοπο του πάρκου και τη σκηνή των εκδηλώσεων. Τέλος, το πάρκο είναι στεγασμένο (δεν επηρεάζεται από χιόνια, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες) εξασφαλίζει ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, ενώ παράλληλα οι προδιαγραφές των παιχνιδιών είναι απόλυτα ασφαλείς για τα παιδιά.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στο M.E.C. Παιανίας και μπορείτε να φτάσετε εκεί μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301) ή μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 – Κάντζα), με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Metro, Προαστιακός, ΟΑΣΑ).
Σταθμός Προαστιακού: Κάντζα, σταθμός Μετρό: Δουκίσσης Πλακεντίας, από τον οποίο υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με τα λεωφορεία του Santa Claus Kingdom. Το M.E.C. διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Στο Ταμείο του Santa Claus Kingdom με ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια, 8 ευρώ για γονείς και 14 ευρώ για παιδιά, ενώ υπάρχει και ειδική πολιτική για ανέργους και πολύτεκνους. Για προπώληση θα βρείτε προσφορές στα regroup.gr & viva.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

Από την 1η Δεκεμβρίου 2018 έως την 4η Ιανουαρίου 2019, καθημερινά 10 π.μ. – 10 μ.μ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

210 6199 777

Site: www.SantaClausKingdom.com

Facebook: Santa Claus Kingdom

Keywords
μαγεια, μεσα μαζικης μεταφορας, hot dog, face, noel, Χριστούγεννα, ξωτικο, fun, land, super, cross, mini, iceland, adventure, νέα, laser, tag, arena, δραση, tech, survival, disc, slide, kids, mega, scratch, stick, baby, ice, candy, house, zumba, food, dog, pizza, παγωτο, pop, metro, προαστιακος, ΟΑΣΑ, μετρο, δωρεαν, λεωφορεια, αγορα, προσφορες, viva, τηλεφωνο, Κορμός Χριστουγέννων, ωραριο καταστηματων, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, Amelia Earhart, τελος του κοσμου, γιορτη σημερα, iceland, ξωτικο, χιονι, χιονια, επιθυμιες, αυτοκινητα, γλυκα, δωρα, δωρεαν, ευχες, ζωα, ιπποτες, κηπος, μουσικη, ξωτικα, παιχνιδια, φυτα, ψαρεμα, ωρα, face, formula 1, mega, zumba, αγορα, αδυναμια, αμαξα, αρκουδα, ατμοσφαιρα, αφηγηση, βοηθεια, βουνα, βρειτε, βρισκεται, γλειφιτζουρια, γονεις, γραμμα, δασος, δεντρα, δειτε, δρακοι, δρακος, δρωμενα, εγινε, αιθουσα, ευρω, υπαρχει, επωνυμα, τεχνολογια, ζαχαρωτα, ηλικια, κουζινα, κορμος, χτυπα, λαβαρα, λευκα, λειτουργια, λιονταρια, λιχουδιες, μυστικο, μινι, μοτοσυκλετες, μπορειτε, μονα, νερο, νεραιδες, ξακουστη, ξερετε, παντα, ολα τα παιχνιδια, παγωτα, παιδια, ποντικι, πυλες, σαφαρι, σιγουρα, συνεχεια, σπιτι, τοιχος, τραπεζαρια, ταχυδρομειο, φυλακη, φαναρακια, φουσκωτα, φοβερο, φωλια, φορα, χαρα, ψωνια, fun, αλυσιδα, arena, ασφαλεια, super, baby, βηματα, candy, cross, adventure, disc, food, φυλακες, φιλοι, γευσεις, γιορτη, γλυκες, house, ηρωας, χωρα, ice, pizza, ιπποδρομος, κακος, kids, laser, land, μια φορα, mini, dog, noel, παιχνιδι, pop, ποταμια, πονυ, scratch, σκηνη, slide, σοκολατες, tag, tech, υλικα, viva, stick
Τυχαία Θέματα