GNTM: «Είχα πει στην παραγωγή ότι δεν ξέρω να κολυμπάω»

Ο Εμμάνουελ Τζόσε Καλέ δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM. Ο ίδιος παραδέχεται στο Πρω1νό και στην Μαίρη Αρώνη ότι δεν είχε καμία σχέση με το μόντελινγκ, ενώ θα δίσταζε να κάνει τη γυμνή φωτογράφηση που ανατέθηκε στους παίκτες ως πρώτη δοκιμασία.

«Δεν είχα καμία σχέση με το μόντελινγκ. Απλώς είδα ότι θα μπουν αγόρια και σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον αν πήγαινα μιας που δεν έχω καμία εμπειρία με το μόντελινγκ. Μέσα στην καραντίνα έβλεπα διάφορα στο instagram

και στο Youtube που με ενθάρρυναν να αφοσιωθώ λίγο με τη μόδα. Είμαι 19 ετών. Αυτή τη στιγμή παίζω ποδόσφαιρο, κάνω skate και βγαίνω με τους φίλους μου, δεν κάνω πολλά.

Ο κόσμος θα θυμάται για μένα ότι έχω τη θετική ενέργεια.

Σίγουρα ένιωσα άβολα όταν η κουβέντα πήγε στον Διαμαντή μου, αλλά πιστεύω το διαχειρίστηκα καλά.

Δεν είχα ιδέα ότι θα πάμε και θα κολυμπήσουμε ή θα ποζάρουμε σε φουσκωτό. Είχα πει στην παραγωγή ότι δεν ξέρω να κολυμπάω. Όταν μπήκα στο νερό σκέφτηκα ότι ήρθε η στιγμή που ή θα μπω στο σπίτι ή θα πάω σπίτι μου. Θα ήθελα να μάθω να κολυμπάω, αλλά φαντάζομαι είναι δύσκολο στην ηλικία μου.

Μόλις είδα ότι τα παιδιά έπρεπε να κάνουν γυμνή φωτογράφηση, πανικοβλήθηκα λίγο και χάρηκα ταυτόχρονα. Δεν νομίζω να την έκανα, οπότε τους συγχαίρω για αυτό. Θα σκεφτόμουν να αποχωρήσω. Δεν νιώθω τόσο άνετα με το σώμα μου μερικές φορές», ανέφερε στην συνέντευξή του στο Πρω1νό.

Δείτε όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

“Πήγα στο GNTM 3 για να δείξω ότι είμαι με αυτά τα κιλά κι ότι δεν πρόκειται να γίνω φέτες για να περάσω”

Φαίη: “Δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Τη χρονιά που είχε φύγει η Ελένη Μενεγάκη από τον ΑΝΤ1…”

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Αριστομένης Γιαννόπουλος: Χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου

Keywords
Τυχαία Θέματα