Rouge Noir: Ήρθε επιτέλους η ώρα να βάψετε τα νύχια σας στην πιο hot φθινοπωρινή απόχρωση!

Αν ψάχνετε να βρείτε το επόμενο χρώμα που θα απλώσετε στα νύχια σας, σταματήστε αμέσως γιατί σας έχουμε την καλύτερη πρόταση. Είναι φθινόπωρο (τυπικά τουλάχιστον) και ήρθε επιτέλους η ώρα να χρησιμοποιήσετε και πάλι το αγαπημένο σας βερνίκι.

Το κόκκινο της Βουργουνδίας ή αλλιώς το εμβληματικό rouge noir. Είναι λαμπερό, σοφιστικέ και κλασικό.

Πρόκειται για την αγαπημένη σας κόκκινη απόχρωση, με μοβ υποτόνους που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και σας σώζει κάθε φορά που δεν μπορείτε να αποφασίσετε.

Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας, εσείς απλά πρέπει να αποκτήσετε εκείνο που θα βρεθεί στο νεσεσέρ σας τους επόμενους μήνες. 

Essie Nail Color, Naughty: Είναι το best-seller του brand και ένα από τα πλέον κλασικά. Είναι σίγουρο πως υπάρχει και στη συλλογή της μανικιουρίστ σας.

Chanel Le Vernis, Rouge Noir: Το αγαπημένο της Selena Gomez αλλά και των  celebrity nail artists όπως είναι η Bettina Goldstein και ο Tom Bachik.

Dior Dior Rouge, Rouge En Diable: Πρόκειται για μια πιο διακριτική απόχρωση, σε σχέση με τα κλασικά της Βουργουνδίας και κατάλληλο για εσάς που θέλετε κάτι πιο φωτεινό.

Yves Saint Laurent La Laque Couture, Rouge Over Noir: Η ονομασία του σημαίνει “κόκκινο πάνω στο μαύρο” και αυτό ακριβώς είναι. Μία από τις πιο γοητευτικές αποχρώσεις ever.

OPI Infinite Shine Muse of Milan Collection, Coplimentary Wine: Εμπνευσμένο από τα ωριμασμένα μούρα χαρίζει ένα μπορντό βελούδινο φινίρισμα.

Seventeen Studio Rapid Dry Lasting Color, No 60: Χαρίζει την πιο γοητευτική, φθινοπωρινή πινελιά στο look σας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Το πεντικιούρ δεν είναι μόνο για το Καλοκαίρι κι εμείς σας έχουμε το ωραιότερο ever!

Το νέο κούρεμα της Vanessa Hudgens απευθύνεται σε εσάς που έχει βαρεθεί να μοιάζετε με… Ραπουνζέλ!

Keywords
Τυχαία Θέματα