Rosie Huntington-Whiteley: Αυτή είναι η ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών της!

H Rosie Huntington-Whiteley είναι ένα από τα διασημότερα και πιο κομψά top models. Παράλληλα όμως έχει και το δικό της κανάλι στο You Tube στο οποίο, μέσα από το μπάνιο της μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της ομορφιάς της.

Αν δεν την ακολουθείτε πρέπει να το κάνετε αμέσως τώρα. Η Whiteley έχει τέλεια επιδερμίδα, λαμπερά μαλλιά ενώ το εμβληματικό

της make up look είναι το βασικό ζητούμενο των περισσότερων από εμάς. 

Σύμφωνα με την ίδια, δοκιμάζει νέες φόρμουλες περιποίησης του δέρματος και αποκαλύπτει τον τρόπο εφαρμογής αλλά και μικρά tricks που τους χαρίζουν ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Επίσης, επιλέγει προϊόντα μακιγιάζ που χαρίζουν φυσική λάμψη και nude αποχρώσεις που αναβαθμίζουν το chic look της. 

Και τώρα, με το τελευταίο της video, έρχεται να μιλήσει για τα αγαπημένα της 6 προϊόντα μαλλιών. Η Rosie έχει λεπτά μαλλιά.

Ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των celebrities hairstylists όμως, καταφέρνει να τους χαρίσει όγκο, κίνηση αλλά και υγιή όψη. 

Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι: Christophe Robin Cleansing Purifying Scrub, Gloss Moderne Clean Luxury Hair Mask,  Shu Uemura Essence Absolue Overnight Serum, Rahua Scalp and Hair Treatment,  Wella Light Luminous Reflective Oil και ​ OUAI Super Dry Shampoo X Byredo.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

5 αγαπημένες celebrities μας αποκαλύπτουν τα μυστικά που έμαθαν από κορυφαίους make up artists!

Bubble ponytail: Φτιάξτε μόνες σας το πιο εντυπωσιακό και εύκολο hairstyle!

Keywords
Τυχαία Θέματα