Roberto Cavalli: Έγινε πατέρας για έκτη φορά στα 82 του χρόνια από την 38 ετών σύντροφό του

Ο Roberto Cavalli είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο κορυφαίους σχεδιαστές μόδας εν ζωή παγκοσμίως. Ο ίδιος έχει ντύσει όλα αυτά τα χρόνια πασίγνωστα μοντέλα, ενώ παράλληλα είναι και από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στον χώρο της μόδας.

Ο Ιταλός σχεδιαστής έχει κάθε λόγο να πετάει στα σύννεφα, αφού η κατά 44 χρόνια νεότερη σύντροφός του έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την γνωστοποίηση της χαρμόσυνης είδησης έκανε ο ίδιος ο Roberto Cavalli

στο ιταλικό περιοδικό Novella 2000, κάνοντας παράλληλα και τις πρώτες του δηλώσεις για το ευτυχές γεγονός.

«Η Sandra είναι μια χαρά, το ίδιο και το παιδί που γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα στη Φλωρεντία. Είναι πανέμορφος και συγκινήθηκα πολύ όταν το είδα μετά τη γέννησή του», δήλωσε ο 82χρονος αναφερόμεος στην μητέρα του παιδιού του, την 38χρονη πρώην Playmate.

Παράλληλα, ο ευτυχισμένος μπαμπάς αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει ο μικρούλης.

«Το όνομα του θα είναι Georgio, όπως του παππού του, του πατέρα μου, τον οποίο οι Ναζί σκότωσαν στη σφαγή της Καβρίλια όταν ήμουν τεσσάρων ετών», είπε χαρακτηριστικα.

«Δεν είχα μια εύκολη παιδική ηλικία. Ο πατέρας μου πυροβολήθηκε από τους Γερμανούς τον Ιούλιο του 1944, σε μια επιδρομή στο Castelnuovo dei Sabbioni… Δεν μίλησα μέχρι τα 18 μου. Όμως η ζωή ήταν καλή μαζί μου και ανταμείφθηκα για όλα», παραδέχτηκε στη συνέχεια.

View this post on Instagram

A post shared by Gossip&Tv (@gossiptvvv)


Να σας υπενθυμίσουμε ότι διάσημος σχεδιαστής -με περιουσία που ξεπερνά τα 500 εκατ. δολάρια- έχει άλλα πέντε παιδιά από δύο διαφορετικές γυναίκες, τα οποία υπεραγαπά.

Ο Roberto Cavalli και η τωρινή σύντροφός του, Sandra, είναι μαζί τα τελευταία 9 χρόνια -δηλαδή από το 2014- και ο έρωτάς τους κάθε μερά φουντώνει και περισσότερο. Τώρα, μάλιστα, που έγιναν και γονείς ενός μικρού αγοριού, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Τέμπη – Ντένις Ρούτσι: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 22χρονο

Νίκος Μουτσινάς: «Θα θέλαμε να είμαστε στην πορεία αλλά είχαμε εκπομπή»

Βάσω Γουλιελμάκη: «Είναι δύσκολο που είμαι μόνη μου πλέον σπίτι»

Keywords
Τυχαία Θέματα