Χριστίνα Κεφαλά για «Survivor»: «Το παν είναι τα λεφτά, ας μην κρυβόμαστε»

Η Χριστίνα Κεφαλά βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star» και μίλησε για όλα όσα έζησε εκεί. Αυτή τη φορά, η ίδια κατάφερε να μείνει μόλις δύο εβδομάδες στο παιχνίδι, ωστόσο το έζησε, καθώς πρόκειται για ένα διάστημα που οι σχέσεις των παικτών είναι τεταμένες.

Παράλληλα, η Χριστίνα Κεφαλά τόνισε πως ο λόγος συμμετοχής στο «Survivor All Star» είναι τα χρήματα – οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα – και φυσικά η δημοσιότητα.

«Δεν ήθελα να γυρίσω τόσο νωρίς αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα…

Έχει ξεφύγει το πράγμα στο Survivor. Είναι λίγο το μοντάζ, είναι τηλεόραση, το γνωρίζουμε όλοι αυτό», ήταν τα πρώτα λόγια της

Όταν ρωτήθηκε, αν προβληματίστηκε που θα μπει ξανά στη διάρκεια του παιχνιδιού κι όχι από την αρχή, η Χριστίνα Κεφαλά εξήγησε: «Ο πρώτος δισταγμός μου, όταν κλήθηκα να μπω στο All Star, ήταν ότι οι παλιοί θα μας έδιωχναν. Είπα ότι μπήκα και την πρώτη φορά σε δεύτερη φάση, οπότε το ‘χω ξαναδεί το έργο.

Ήμουν σίγουρη ότι αν δεν φύγω τη δεύτερη βδομάδα, τρίτη-τέταρτη ήταν σίγουρο. Αλλά δεν είχα και το αγωνιστικό καθόλου».

Απαντώντας στις φήμες που την ήθελαν να γυμνάζεται για το παιχνίδι, η Χριστίνα Κεφαλά δήλωσε: «Έχει ακουστεί ότι έκανα γυμναστική για να είμαι καλή στο Survivor. Όχι. Εγώ είχα δύο γυμναστές και το έκανα για μένα, για την υγεία μου. Δεν είμαι αθλήτρια ούτε ήξερα από το καλοκαίρι ότι θα μπω στο παιχνίδι».

«Όταν μπήκα, μπήκα yolo, είπα ότι θα είμαι χαλαρή κι όπου με βγάλει. Μετά όταν είδα όλους τους τσακωμούς, τα off-camera, με έτρωγε ψυχολογικά όλο αυτό και έλεγα: Τι κάνω εγώ εδώ;

Το παν είναι τα χρήματα. Όλοι μπήκαμε για αυτά, για τη δημοσιότητα και την παραμονή στο παιχνίδι, μην κοροϊδευόμαστε. Αλλά μόλις είδα να γίνονται όλα αυτά και να είμαι μακριά από την οικογένειά μου… όχι», κατέληξε η Χριστίνα Κεφαλά.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς: «Θα θέλαμε να είμαστε στην πορεία αλλά είχαμε εκπομπή»

 Βάσω Γουλιελμάκη: «Είναι δύσκολο που είμαι μόνη μου πλέον σπίτι»

 Ευδοκία Τσαγκλή: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την είσοδό της στο «My Style Rocks»

Keywords
Τυχαία Θέματα