Riviera Style! Τα outfits που επιλέγουν οι fashionistas στους καλοκαιρινούς τους προορισμούς

Η κάθε γυναίκα γνωρίζει καλά το προσωπικό της στυλ και η αλήθεια είναι πως όταν βρούμε αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα είναι σίγουρο πως είναι πέρα και πάνω από κάθε τάση. Το λάθος είναι πως μερικές φορές εγκλωβιζόμαστε σε ένα στυλ που μας αρέσει πολύ και ξεχνάμε το σημαντικότερο κανόνα της μόδας και φυσικά αναφέρομαι στο λεγόμενο “Dress Code”.

To “Dress Code” δεν είναι τίποτα παραπάνω από το να γνωρίζεις καλά τι θα πρέπει να φορέσεις στο εκάστοτε μέρος ή περίσταση.

Οι fashionistas λοιπόν που μας αρέσει τόσο πολύ να χαζεύουμε στο Instagram φορούν κομμάτια που ταιριάζουν ιδανικά στο στυλ τους αλλά και στο μέρος που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή.

Ακόμα και στις καλοκαιρινές τους διακοπές που πιστεύεις πως είναι ανεπιτήδευτες και ανέμελες και φορούν ότι σχεδόν βρήκαν μπροστά τους να σου πω πως κάνεις λάθος. Το κάθε σύνολο που βλέπεις στην οθόνη σου έχει επιλεχθεί με μεγάλη προσοχή και έχουν τηρήσει απόλυτα τους κανόνες που σου ανέφερα.

Για παράδειγμα όλα τα It Girls αλλά και οι διάσημες σταρ του εξωτερικού συνηθίζουν να επιλέγουν για τις διακοπές τους την Γαλλική και Ιταλική Ριβιέρα, κοσμοπολίτικα μέρη που αποπνέουν ένα chic αέρα ακριβώς όπως και τα outfits τους. Το Dress Code που ακολουθούν στις διακοπές τους λοιπόν και το ίδιο προτείνω και σε εσένα είναι κλασσικό, διαχρονικό και αποτελείται από τα εξής κομμάτια.

Total White & Silk Scarf

Μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο εκλεπτυσμένο και chic από ένα ολόλευκο σύνολο συνδυασμένο με μεταξωτά μαντίλια δεμένα στα μαλλιά ή στην τσάντα σου.

Μidi Skirt & Top

Oι αέρινες Midi φούστες σε γαλάζιο η μπλε που θυμίζουν τα χρώματα της θάλασσας είναι το απόλυτο must have, συνδυασέ το με λευκό top.

Swimsuit

H επιτομή του στυλ στην παραλία είναι το ολόσωμο μαγιό, δεν θα δεις κανένα άλλο στυλ στην γαλλική Ριβιέρα.

Μariniera

Η μαρινιέρα το αγαπημένο κομμάτι της Coco Chanel που λάτρευε να το φοράει τα καλοκαίρια και όχι μόνο, είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα σου αυτό το καλοκαίρι.

Οff the shoulder

Οι μπλούζες που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους μας σε συνδυασμό με ένα λευκό skinny παντελόνι είναι ακόμη μια top επιλογή.

Hats

Tα κλασσικά και λιτά καπέλα θα γίνουν ο καλύτερος φίλος σου στις διακοπές και το καλύτερο… θα σε κρατούν κομψή και παράλληλα θα σε προστατεύουν και από τον ήλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα