Προβλέψεις Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Σήμερα θα ήταν καλό να αλλάξεις λίγο τις συνήθειές σου και να κάνεις κάτι διαφορετικό που θα σε ανανεώσει. Κανόνισε μια μίνι απόδραση συντροφιά με φίλους ή με το αγόρι σου.

Ταύρος

Σήμερα κάτσε και οργάνωσε αυτά που έχεις να κάνεις την εβδομάδα που έρχεται για να είσαι έτοιμη. Έτσι και θα τελειώσεις νωρίτερα και θα έχεις το μυαλό σου όλο στραμμένο στις διακοπές σου που πλησιάζουν.

Δίδυμοι

Δεν είναι πάντα εύκολο να κερδίσεις την αναγνώριση που ζητάς από τον σύντροφό σου γι αυτό έχε υπομονή. Αυτό όμως δεν σημαίνει

πως δεν σε στηρίζει και δεν είναι πάντα στο πλευρό σου.

Καρκίνος

Αν κάποιες υποχρεώσεις έχουν μείνει για σήμερα μην ανησυχήσεις καθώς θα καταφέρεις να τις τελειώσεις πολύ γρήγορα. Ναι, τι κι αν είναι Κυριακή; Κάποιοι, όπως κι εσύ, εξακολουθούν να δουλεύουν.

Λέων

Λένε ότι ο άνθρωπος μπορεί να μετακινήσει και βουνά προκειμένου να κάνει αυτό που θέλει. Άρα δεν έχεις δικαιολογίες. Στρώσου στη δουλειά και πραγματοποίησε όλα όσα έχεις στο μυαλό σου.

Παρθένος

Είσαι πολύ προνοητική σήμερα και μπορείς να δεις τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις σε κάποιες περιπτώσεις. Το απόγευμα κανόνισε να βγεις με φίλους. Σου χρειάζεται λίγη διασκέδαση.

Ζυγός

Σήμερα πρέπει να εγκαταλείψεις οτιδήποτε μπορεί να σε βγάλει από την συγκέντρωσή και την οργάνωσή σου. Αν δεν τα καταφέρεις, καλύτερα μείνει στο σπίτι σου και ασχολήσου με τις προσωπικές σου ανάγκες.

Σκορπιός

Μοιράσου τις σκέψεις με τους γύρω σου για να μπορέσεις να κάνεις ακόμα πιο σπουδαία πράγματα. Με τη βοήθεια και τις συμβουλές τους, σίγουρα θα τα καταφέρεις.

Τοξότης

Αν έχετε μια διαφωνία με τον σύντροφό σου σήμερα προσπάθησε να τον καταλάβεις και να μην εκνευριστείς. Η αλήθεια πάντως είναι πως τελευταία τον έχεις παραμελήσει.

Αιγόκερως

Μπορεί να χρειαστεί σήμερα να βοηθήσεις κάποιους ανθρώπους να λύσουν ορισμένα προβλήματα. Μείνει δίπλα τους και άκουσέ τους προσεκτικά – όχι, μην τους ξεπετάξεις για να πας στην παραλία.

Υδροχόος

Θα καταφέρεις να ξεφύγεις σήμερα από την ένταση που σε ταλαιπώρησε λίγο τις τελευταίες ημέρες. Χαλάρωσε και ξεκουράσου και άφησέ τα όλα πια πίσω σου.

Ιχθύες

Να θυμάσαι σήμερα ότι οι υποσχέσεις δεν κάνουν τίποτα αν δεν συνοδεύονται και από τις ανάλογες πράξεις. Γι’ αυτό μην πεις πολλά, αλλά κάνε.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα