Rihanna: Η είδηση… “βόμβα” που έχει αναστατώσει την beauty κοινότητα

Αν κάποιος ξέρει να ταράζει τα νερά της showbiz, αυτός είναι σίγουρα η Rihanna – για αυτό, και πολλούς ακόμα λόγους, την λατρεύουμε.

Η τελευταία είδηση-βόμβα της Rihanna, που τάραξε τα νερά της beauty community και είναι trending topic αυτή τη στιγμή στις social πλατφόρμες, δεν είναι άλλη από το νέο Gloss Bomb Heat, ένα lip gloss που κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο “γεμάτα” και hot από ποτέ!

“Δημιούργησα αυτό το lip gloss για όσους λατρεύουν το Gloss Bomb και θέλουν sexy, “γεμάτα” χείλη. Είναι τόσο απαλό, με απίστευτη wet-look λάμψη. Το φοράω μόνο του αλλά και σε συνδυασμό με κραγιόν ή lip liner. Πρέπει να νιώσετε αυτή την αίσθηση ζεστασιάς- εγώ δεν την χορταίνω!”, δήλωσε η Rihanna για το Gloss Bomb Heat που μόλις ήρθε στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα Sephora.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Φανταστείτε το original Gloss Bomb αλλά χωρίς shimmer, με μια ιδέα χρώματος και μια διακριτική αίσθηση ζεστασιάς που αφήνει τα χείλη απαλά και πιο γεμάτα – αυτό είναι το νέο Gloss Bomb Heat. Το πρωτοποριακό σύμπλεγμα Plump Job Complex που περιέχει, βασίζεται σε ένα “κοκτέιλ” συστατικών, ανάμεσά τους έλαιο από τζίντζερ και εκχύλισμα πιπεριάς, το οποίο κάνει τα χείλη να δείχνουν άμεσα πιο γεμάτα, το shea butter και η Βιταμίνη Ε τα διατηρούν μαλακά ενώ η wet-look λάμψη που αφήνει απογειώνει το sexy αποτέλεσμα όγκου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Προς το παρόν, το Gloss Bomb Heat κυκλοφορεί σε μία απόχρωση, την Hot Cherry, που χαρίζει ένα λαχταριστό διάφανο tint στα χείλη και είναι τέλεια για το καλοκαιρινό νεσεσέρ μας!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Victoria Beckham: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κάνει στην πρωινή skincare ρουτίνα της!

Αν λατρεύεις την καρύδα, πρέπει να γνωρίσεις αυτή τη νέα αρωματική σειρά!

Η Kerry Washington ζητάει την προσοχή μας – και ο λόγος είναι σοβαρός!

Keywords
Τυχαία Θέματα