Victoria Beckham: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κάνει στην πρωινή skincare ρουτίνα της!

Διαβάζοντας την είδηση ότι η Victoria Beckham μίλησε στο Glamour για την καθημερινή ιεροτελεστία φροντίδας της επιδερμίδας της, περιμέναμε πως θα συναντούσαμε μια μακροσκελή λίστα με προϊόντα skincare – αλλά έκανε την έκπληξη.

“Πλέον έχω μια “less is more” φιλοσοφία για το skincare”, εξήγησε στη συνέντευξή της και πρόσθεσε: “Λιγότερα αλλά καλύτερα προϊόντα είναι η λογική μου. Δεν έχω το χρόνο ή την υπομονή να απλώνω ένα σωρό διαφορετικά προϊόντα κάθε φορά”.

“Με την πάροδο του χρόνου έμαθα ποια συστατικά

κάνουν καλό στην επιδερμίδα μου. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ πολύ ισχυρές φόρμουλες, με πολλά οφέλη και βασικά συστατικά όπως η νιασιναμίδη, το υαλουρονικό οξύ και την ειδική τεχνολογία του Καθηγητή Augustinus Bader (σ.σ.με τον οποίο συνεργάζεται σε μια σειρά προϊόντων skincare)”.

Το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί; “Ξεκινάω ρίχνοντας κρύο νερό στο πρόσωπό μου για να καταπολεμήσω το πρήξιμο ή τη θαμπάδα (ή εκείνη την τεκίλα που ήπια το προηγούμενο βράδυ). Έχω μάθει αυτό το tip από την Melanie Grant, την αγαπημένη μου facialist. Μου έμαθε να βουτάω το πρόσωπό μου σε νερό με πάγο αλλά τα περισσότερα πρωινά χρησιμοποιώ απλά κρύο νερό από τη βρύση”, είπε η Victoria.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Barbara Sturm (@drbarbarasturm)

“Στη συνέχεια πλένω το πρόσωπό μου με ένα σούπερ απαλό απολεπιστικό. Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Enzyme Cleanser της Dr. Barbara Sturm γιατί είναι πολύ απαλό για καθημερινή χρήση και επειδή είναι σε μορφή πούδρας, κρατάει για πολύ διάστημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Έπειτα, εφαρμίζω το Cell Rejuvenating Serum, το οποίο είναι υπερενισχυμένο με την μοναδική τεχνολογία του Professor Augustinus Bader και είναι σαν πολυβιταμίνες για την επιδερμίδα μου. Διορθώνει τις φθορές στα κύτταρα και ενδυναμώνει τον επιδερμιδικό φραγμό- κατά τη γνώμη μου, αυτό το προϊόν είναι must-have δίχως αμφιβολία”, εξήγησε η star. Επόμενο βήμα δεν είναι άλλο από την ενυδατική που επίσης δημιούργησε σε συνεργασία με τον Augustinus Bader, η Cell Rejuvenating Priming Moisturizer, που δίνει υπέροχη, φυσική λάμψη και όπως λέει η Beckham “συχνά δεν χρειάζεται καν να φορέσω makeup από πάνω, γιατί μου αρέσει αυτή η λάμψη υγείας που χαρίζει”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 111SKIN (@111skin)

Όσο για το βράδυ, αυτό το επιδιώκει είναι να χαλαρώνει και να κρατάει λίγο χρόνο για τον εαυτό της: “Μου αρέσει να απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί ενώ είμαι βυθισμένη στην μπανιέρα και να διαβάζω ένα καλό βιβλίο. Αν έχω λίγο παραπάνω χρόνο φοράω τα αγαπημένα μου Black Diamond eye patches της 111SKIN (άλλη μια star που λατρεύει την σειρά skincare του ελληνικής καταγωγής πλαστικού χειρουργού Dr Yannis Alexandrides – διάβασε περισσότερα εδώ για εκείνον).

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αν λατρεύεις την καρύδα, πρέπει να γνωρίσεις αυτή τη νέα αρωματική σειρά!

Τι είναι το “30×30” της Shiseido και γιατί σε αφορά προσωπικά;

DIY: Φτιάξε μια πανεύκολη μάσκα με ροδάκινο για λαμπερή επιδερμίδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα