Ricky Martin: Κατηγορείται από τον ανιψιό του για αιμομιξία -Κινδυνεύει με φυλάκιση έως 50 χρόνια

Τις τελευταίες ώρες, σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με την είδηση πως ο 21χρονος ανιψιός του Ricky Martin, Denis Daniel Sanchez τον κατηγορεί για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, αν αυτό αποδειχθεί αληθές, ο γνωστός τραγουδιστής θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 50 έτη.

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca

αναφέρει πως πριν από λίγο καιρό εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά του Ricky Martin στο Πουέρτο Ρίκο, για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο, δεν είχαν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ η ταυτότητα του μηνυτή παρέμενε κρυφή, με τον τραγουδιστή να αρνείται την όποια κατηγορία.

Ο γνωστός καλλιτέχνης κατηγορείται ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του, Vanessa, κατά τη διάρκεια της σχέσης που ο 21χρονος ισχυρίζεται πως διατηρούσε για 7 μήνες με τον θείο του.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εις βάρος του Sanchez εκκρεμεί πρόσφατη καταγγελία από μια γυναίκα, την οποία φέρεται να έχει παρενοχλήσει με απειλές.

Σε δηλώσεις τους στη Daily Mail, οι δικηγόροι του Ricky Martin υποστήριξαν ότι ο ανιψιός του παλεύει με βαθιά ψυχικά προβλήματα.

«Ο Ricky Martin φυσικά δεν έχει εμπλακεί και δεν θα εμπλεκόταν ποτέ σε κανένα είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του. Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι και αποκρουστική. Ελπίζουμε όλοι ότι αυτός ο άνθρωπος θα έχει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο, επειγόντως. Αλλά πάνω απ’ όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα», είπε, μεταξύ άλλων, δικηγόρος του τραγουδιστή.

Ricky Martin is reportedly facing 50 years behind bars in his domestic violence case, where the alleged victim is his 21-year-old nephew. https://t.co/bM15A0FOQP

— TMZ (@TMZ) July 15, 2022

Διαβάστε επίσης: 

Κόνι Μεταξά: Οι νέες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση

Εύα Καϊλή -Φραντσέσκο Τζόρτζι: Βαφτίζουν την κόρη τους -Πού και πότε θα τελεστεί το μυστήριο;

Ανοίγει η πλατφόρμα «Τουρισμός για Όλους»: 15 ερωτήσεις και απαντήσεις για το πώς θα πάρετε το voucher

Keywords
Τυχαία Θέματα