Punk και Chic είναι η αλογοουρά της επόμενης σεζόν

Η αλογοουρά τις τελευταίες σεζόν είναι σαν το bob: τεράστιο trend σε αρκετές παραλλαγές. Μέχρι τώρα η ψηλή και σφιχτή είχε επικρατήσει τύπου Ariana Grande και Kim Kardashian. Εκείνη που λίγη ώρα μετά σε πιάνει πονοκέφαλος και παράλληλα για να δείχνει άψογη πρέπει να τοποθετούν extensions.

Παράλληλα στολίστηκε με διάφορα αξεσουάρ με πρώτο και καλύτερο το scrunchie που μας ήρθε από τα 90’s αλλά και με λουλούδια. Στις πασαρέλες

του επόμενου φθινοπώρου είδαμε αλυσίδες ενώ οι hairstyists μας ενημέρωσαν ότι οι αλογοουρές θα πιαστούν χαμηλά με χωρίστρα στη μέση σε ένα minimal lokk.

To hair look που πραγματικά μας εντυπωσίασε όμως ήταν του Οίκου Balmain, στο show που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι για το φθινόπωρο του 2019. Δημιουργός του look ήταν ο θρυλικός Sam McKnight o οποίος εμπνεύστηκε τις punk chic αλογοουρές από την 80’s Βρετανική Σκηνή.

Οι χαμηλές αλογοουρές στολίστηκαν με headbands από μεταλλικές αλυσίδες. Αλυσίδες με τεράστιους όμως κρίκους που θυμίζουν ζώνες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hair By Sam McKnight (@hairbysammcknight) στις 1 Μάρ, 2019 στις 6:47 πμ PST

Ο McKnight έπιασε τα μαλλιά των μοντέλων σε μια χαμηλή μεν αλλά χαλαρή σχετικά αλογοουρά αφού προηγουμένως τα ίσιωσε απλώνοντας προϊόντα λείανσης. Στη συνέχεια δημιούργησε ελάχιστο όγκο στην κορυφή και τέλος τους φόρεσε τα headbands. Ο ίδιος μάλιστα τις χαρακτήρισε πολύ εύστοχα “punk πριγκίπισσες” αφού αυτό ακριβώς ήταν τον look. Ένα κομψό και απλό χτένισμα με μια “επαναστατική” και ακραία πινελιά. Φρόντισε μάλιστα να αποκαλύψει λεπτομέρειες από τη διαδικασία ανεβάζοντας posts και video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hair By Sam McKnight (@hairbysammcknight) στις 1 Μάρ, 2019 στις 6:36 πμ PST

To χτένισμα συνδυάστηκε με το ανάλογο make up look. Στα παρασκήνια η make up artist Val Garland άπλωσε γενναίες δόσεις highlghter στα ζυγωματικά και ματ σκιές σε γήινους τόνους στα μάτια. Τα χείλη παρέμεινα φυσικά μεν αλλά με μια λάμψη που χάρισε ένα δροσερό φινίρισμα. Παράλληλα τόνισε τα φρύδια δημιουργώντας ένταση σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του προσώπου υπενθυμίζοντας ότι θα συνεχίσει να είναι σημείο αναφοράς και το επόμενο φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμη:

Ένα sparkle trend για τα μαλλιά σας μόνο

Βγάλτε τα πολύχρωμα μολύβια σας γιατί ήρθε η Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα