Δες για ποιον λόγο όλοι μιλάνε για το show της Zendaya σε συνεργασία με τον Tommy Hilfiger

Πριν από λίγες μόνο ώρες ο γνωστός σχεδιαστής Tommy Hilfiger και η εκρηκτική ηθοποιός Zendaya παρουσίασαν τη νέα τους κολεξιόν #TOMMYNOW και ήδη όλα τα social media και sites ασχολούνται με αυτήν! Η 22χρονη ηθοποιός χρησιμοποίησε μόνο μαύρες γυναίκες σε ένα υπέροχο show που αφορά τη γυναίκα και

τις δύσκολες μάχες που δίνει για να νιώθει δυνατή, δυναμική και πετυχημένη. Η Zendaya δήλωσε στα backstage της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι: «Όταν με κάλεσε ο Tommy, δεν πίστεψα στα αλήθεια ότι ήταν εκείνος αρχικά. Ο Tommy Hilfiger στο τηλέφωνο; Και μου είπε: ”Κοίτα, αν κάνεις ένα show μαζί μου, θα έχεις ό,τι θες και θα κάνεις ό,τι θες. Κάνε ό,τι τρέλα θες. Αν έχεις ένα όραμα, πες το μου, και θα το πραγματοποιήσουμε μαζί. Στα αλήθεια δεν τον πίστεψα».

Η ηθοποιός ήθελε ένα show μέσα από το οποίο να φανεί και η δική της πορεία και πώς κατάφερε και η ίδια να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα.

Οι ρίγες, το μπορντό και το γκρι χρώμα ήταν συνδυασμοί που λατρέψαμε στο πρώτο show της Zendaya.

Aπό την κολεξιόν δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα μαγιό στα οποία είδαμε να κυριαρχούν επίσης οι ρίγες, ένα print που είναι σήμα κατατεθέν του οίκου.

Πολλοί σχεδιαστές αφιέρωσαν μεγάλο μέρος της κολεξιόν τους αυτή τη σεζόν στο denim και το ίδιο συνέβει και με τη συγκεκριμένη συνεργασία ZendayaTommy Hilfiger.

Tα έντονα φλοράλ σχέδια (με την κυριαρχία του μοβ και του ροζ χρώματος) ήταν ένα ακόμα trend που θαυμάσαμε.

Προς το τέλος του show είδαμε μια επιμονή της Zendaya στο χρυσό χρώμα αποδεικνύοντας πως αυτή η απόχρωση ξαναμπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της μόδας.

Όσον αφορά τις τουαλέτες και τις ολόσωμες φόρμες που είδαμε στο show ήταν σε έντονα bold χρώματα και το μπλε και το μοβ χρώμα κυριάρχησαν στην πασαρέλα.

Δες στην παρακάτω gallery μερικά από τα πιο αγαπημένα μας σχέδια!

Διαβάστε ακόμα: 3 λόγοι που θα θες να αντιγράψεις το look της Michelle Obama ASAP

Keywords
Τυχαία Θέματα