Big Brother: “Λύγισε” η Ραμόνα Μοροσάνου-“Ήθελα περισσότερο χρόνο με τη μαμά μου”

Μια έκπληξη περίμενε τη Ραμόνα Μοροσάνου στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Big Brother. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας με τον “Μεγάλο Αδερφό” και στα πλαίσια μιας δοκιμασίας, παρακολούθησε ένα μικρό βίντεο με τα αγαπημένα της κατοικίδια.

Αν και της προτάθηκε να παρακολουθήσει ολόκληρο το βίντεο και να χάσει τη δοκιμασία, αποφάσισε να μην το δει και να αποχωρήσει από το δωμάτιο επικοινωνίας.

Στη συνέχεια, επέστρεψε και φανερά στενοχωρημένη μίλησε για τα κατοικίδια της, ενώ ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε

στη μητέρα της.

“Είμαι λίγο στεναχωρημένη αλλά και χαρούμενη ταυτόχρονα που τα είδα. Είναι οι αληθινοί μου φίλοι. Τα φιλαράκια μου. Ένα πράγμα που εκτιμώ πάρα πολύ στα ζώα είναι ότι θα πάρουν το χρόνο τους για να σου δείξουν την αγάπη αλλά, όταν το κάνουν, το κάνουν. Τέλος. Αληθινή αγάπη. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω φίλους, έχω, αλλά εντάξει. Σίγουρα δεν έχω την μαμά μου, που έφυγε πριν σχεδόν 12 χρόνια. Στα 49 της. Ήμουν αρκετά ώριμη, είχα ήδη ξεκινήσει να είμαι ανεξάρτητη και να βοηθάω, να στηρίζω αλλά σίγουρα είναι δύσκολο. Ήθελα περισσότερο χρόνο αλλά νομίζω ότι ξέρει τα πάντα για μένα. Η καλύτερη συμβουλή που μου έχει δώσει η μαμά μου ήταν να ανοίξω τα φτερά μου και να ζήσω τη ζωή έτσι όπως θέλω. Και αυτό κάνω. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρω και ένιωσα ότι με αγαπούσε αληθινά, με νοιαζόταν αληθινά και ήταν δίπλα να με στηρίξει σε όλα.”, είπε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

The Bachelor: Η Μαρίνα έριξε με επιθετικό τρόπο την τούρτα στην Χριστίνα-Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια! 

Κλάματα και εντάσεις στο The Bachelor-Ο Παναγιώτης προσπαθούσε να ηρεμήσει τις παίκτριες! 

The Bachelor: Η παίκτρια που χαρακτήρισε “άσχημη” τη Μαγδαληνή και ο τσακωμός μπροστά στον Παναγιώτη! 

Keywords
Τυχαία Θέματα