Power of love: Πρώην παίκτρια ”καρφώνει” τον Δώρο για τη σχέση του με την Αθηνά

Πριν λίγες ημέρες ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του Δώρου Παναγίδη στο instagram ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους. Συγκεκριμένα υπήρξε μια φωτογραφία στο instagram story στην οποία ανακοίνωσε το τέλος στη σχέση του με την 20χρονη παίκτρια.

Την επόμενη ημέρα ο δημοφιλής παίκτης δήλωσε πως κάποιος του χάκαρε το προφίλ και ότι όλα είναι καλά στη σχέση του με την Αθηνά.

Ωστόσο οι δηλώσεις πρώην παίκτριας

του Power of love, ”καρφώνουν” τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στον Δώρο και την Αθηνά. H Γκαμπριέλα Τσολάκοβα αποκαλύπτει στην Espresso:”Την περασμένη Τετάρτη ο Δώρος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι χώρισε με την Αθηνά. Όταν ζήτησα να μάθω τον λόγο, μου απάντησε: “Δεν με καταλαβαίνει. Είναι πολλά. Είναι διάφορα που έχουν συμβεί, αλλά δεν μπορώ να σου μιλήσω άλλο για αυτό το θέμα. Είμαι ακόμα ταραγμένος.” Στην συνέχεια προχώρησε στο post που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Μόλις έγινε όλος αυτό ο θόρυβος, του έστειλα μήνυμα ρωτώντας τον αν θα βγει on air τηλεφωνικά στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνω για να μου μιλήσει γι’αυτό. Ο Δώρος τότε μου έστειλε ένα μήνυμα που το έχω κρατήσει. Αυτό το μήνυμα έγραφε το εξής: “Τι να βγω να πω; Ότι δεν τη θέλω; Δεν μπορώ”. Ε, μετά άκουσα κι εγώ αυτό για τον χάκερ. Σε εμένα, πάντως, δεν ανέφερε τίποτα για χάκερ. Αν τον είχαν χακάρει, δεν θα μου το έλεγε;”,

Keywords
Τυχαία Θέματα