Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/4

Το γαλάζιο ή light blue είναι από τα πιο αγαπημένα pastel χρώματα όλων των γυναικών που κατέχει πρωταγωνιστική θέση στις τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018. Αν κάνετε μια βόλτα στην αγορά θα το δείτε παντού: Σε φορέματα, σορτς, τοπ, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα. Για ένα super stylish αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να το συνδυάσετε με: Άσπρο, ροζ

και εμπριμέ.

Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης και η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την BSB, μίνι, girly, κρουαζέ, σε γαλάζιο χρώμα με κόκκινα αστεράκια.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπγραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα booties πέδιλα σε γαλάζιο και μαύρο από τα καταστήματαTsakiris Mallas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες ψηλά στα μήλα και τα μάτια, με το Soft and Gentle από την MAC, το ρουζ Natural Matte Silky Blusher No 13 Pure Blush από την Seventeen και το διπλό κραγιόν Top Gloss σε ροζ απαλό, επίσης από την Seventeen και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, πιάνοντάς της τα μισά πάνω, με όγκο, ένα από τα πιο εύκολα και βολικά χτενίσματα που υπάρχουν.

Ας δούμε τώρα πως έχουν φορέσει την τέλεια αυτή απόχρωση μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities σε επίσημες εμφανίσεις τους για να πάρετε και εσείς ιδέες για τα επόμενά σας looks.

Diane Kruger

Jennifer Aniston

Miranda Kerr

Victoria Beckham

Blake Lively

Kate Hudson

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11-13/04

Keywords
Τυχαία Θέματα