Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8/1

Τα off-the-shoulder ρούχα τα βλέπουμε παντού και τα αγαπάμε πολύ γιατί τους τρεις παρακάτω λόγους: Είναι σούπερ στιλάτα, απίστευτα θηλυκά και πολύ κομψά. Αν δεν έχετε ακόμα κάποιο στην γκαρνταρόμπα σας ήρθε η ώρα να το κάνετε γιατί δεν υπάρχει γυναίκα που δεν την κολακεύει αυτό το στιλ -ναι, πιστέψτε μας.

Σε αυτό το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας, επιλέγοντας ένα φόρεμα από την εταιρεία Access,

off-the-shoulder, μακρυμάνικο, στενό, μίνι σε κυπαρισσί – χωρίς αμφιβολία αποτελεί μια από τις ωραιότερες αποχρώσεις του πράσινου και είναι ιδανική για τις χειμωνιάτικες ημέρες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ταμπά καστόρινες μπότες, μυτερές με πολύ χαμηλό τακούνι, σε 3/4 μήκος από τα καταστήματα Zara.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Faux Mink της Ardell, το μολύβι Softline Smoky, Waterproof Eye Pencil, No 31, Dark Brown της Radiant και στα χείλη το Teen Dream, Patentpolish Lip Pencil της εταιρείας MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με γυριστές άκρες, ένα χτένισμα που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε κι εσείς αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Το πράσινο χρώμα, σε όλες τις αποχρώσεις του, αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των celebrities που ξεχωρίζουμε για τις επίσημες εμφανίσεις τους -στις Χρυσές Σφαίρες, τα Όσκαρ ή κάποια πρεμιέρα στο κόκκινο χαλί. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα πράσινα φορέματα που έχουν φορέσει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε στην ερώτησή μας… Ποιο φόρεμα από τα παρακάτω σας αρέσει πάρα πολύ και θα το φορούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/1

Keywords
Τυχαία Θέματα