Το νέο hair look της Kate Hudson είναι τέλειο και αξιοπερίεργο ταυτόχρονα

Η Kate Hudson είχε πάντα υπέροχα μακριά, κυματιστά μαλλιά που θα ζηλεύαμε. Σε κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ήταν εντυπωσιακή και υπέροχη. Όλα άλλαξαν το 2017 όταν για χάρη του ρόλου της στην ταινία Music απαρνήθηκε τα τέλεια μαλλιά της και τα έκοψε. Και μάλιστα πολύ.

Η ίδια μάλιστα έδειχνε να το χαίρεται αφού είχε ανεβάσει φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

γράφοντας από κάτω “Freedom”. Προφανώς ήθελε να μας πει ότι απελευθερώθηκε. Καλώς ή κακώς τα κοντά μαλλιά είναι πρακτικά και δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να τα ταλαιπωρούμε με συνεχές styling με πιστολάκι και σίδερα για μπούκλες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις 26 Ιούλ, 2017 στις 8:06 πμ PDT

Τα μαλλιά της τα κράτησε σε αυτό το μήκος. Είχε δηλαδή ένα τέλειο pixie που πολύ της ταίριαζε. Μέχρι πριν από λίγες μέρες που εμφανίστηκε με ένα κυματιστό bob μέχρι τους ώμους. Ανέβασε και πάλι ένα post στο Instagram με το καινούργιο της look σχολιάζοντας “I got hair”.

Κι επειδή θαύματα δεν γίνονται σ’ αυτή τη ζωή ακόμη κι αν είναι Χολιγουντιανή και τα μαλλιά δεν μακραίνουν από τη μία μέρα στην άλλη όσο και να το θέλουμε, υποθέτουμε πως η Hudson ζήτησε από τον προσωπικό της hairstylist να της τοποθετήσει extensions. Όχι σαν αυτά που συνηθίζουν οι Kardashian βέβαια αλλά πολύ πιο κοντά και chic.

Φυσικά είναι και πάλι υπέροχη και το νέο της hair look είναι ένα από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν. Προφανώς ζήλεψε κι εκείνη όπως κι εμείς τις συναδέλφους και φίλες της που τους τελευταίους μήνες κόβουν τα μαλλιά σε bob και lob και μπήκε στον πειρασμό να κάνει το ίδιο. Επίσης όσο πρακτικό κι αν είναι το κοντό κούρεμα δεν έχεις και πολλές εναλλακτικές όσο αφορά το styling. Το πολύ πολύ να το στολίσει με ένα διακριτικό αξεσουάρ ή να αλλάξεις χρώμα κάτι που δεν συνηθίσει η Hudson. Είναι πιστή στο ξανθό-χρυσό και πολύ καλά κάνει.

Εμείς θα της προτείνουμε πάντως να μακρύνει και πάλι τα μαλλιά της γιατί όπως και να το κάνουμε είναι ο τύπος της.

Διαβάστε ακόμη:

Δύο προϊόντα καθημερινής περιποίησης που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σας τη λάμψη της Άνοιξης

Η Lupita Nyong’o ξαναχτυπά και αυτή τη φορά με ένα make up look που κανείς δεν το περίμενε

Keywords
Τυχαία Θέματα