Power of Love: Η ανακοίνωση της Μαρίας Μπακοδήμου που αλλάζει το παιχνίδι!

Η Κλαούντια είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Power of Love την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά την αποχώρηση της, δεν παρέμεινε κανένας single στο σπίτι της αγάπης, καθώς ήταν η τελευταία. Έχουν μείνει μόνο ζευγάρια, τα οποία διεκδικούν το πολυπόθητο έπαθλο.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους παίκτες σήμερα, πως δεν θα μπουν νέει παίκτες στο παιχνίδι, καθώς έχουν μπει στη τελική ευθεία για

τον μεγάλο τελικό. Συγκεκριμένα, απομένουν πέντε gala και θα αναδειχθούν οι νικητές.

«Θέλω να σας πω το εξής: Δεν θα μπει καινούριος παίκτης σήμερα. Δεν θα μπει ούτε αύριο. Γιατί είμαστε στην τελική ευθεία. Είστε ζευγάρια όσοι είστε μέσα στο σπίτι και τώρα αυτά τα ζευγάρια θα αρχίσουν να λειτουργούν με τον ανταγωνισμό του παιχνιδιού μέχρι τον τελικό. Θα έρθουν κάποιες καινούριες διαδικασίες τις οποίες θα σας τις πω μετά, αλλά στην ουσία θα είναι η πρόβα για τον τελικό. Τώρα, καθημερινά θα ζούμε με τον τελικό στο μυαλό μας. Αυτό που θα σας ζητήσω να κάνετε είναι πρόβα για τον τελικό. Να ξέρετε ότι πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για το πως θα κρίνετε και θα ζυγίσετε τις καταστάσεις. Το πάρτυ αρχίζει τώρα», τους αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με μπικίνι δυόμιση μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Keywords
Τυχαία Θέματα