Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/5

Το λευκό μπλουζάκι με το τζιν σορτς είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα και βολικά σύνολα του καλοκαιριού και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από το πρωί έως το βράδυ, τόσο στην πόλη, όσο και κατά τη διάρκεια των διακοπών στο αγαπημένο σας ελληνικό νησί. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο από την εταιρεία

μόδας BSB που αποτελείται από μια λευκή off shoulder μπλούζα με βολάν στο μπούστο και 3/4 μανίκια, ένα τζιν σορτς σε μπλε χρώμα και μια ταμπά πλεκτή ζώνη.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τακούνι από ψάθα σε σκούρο μπεζ χρώμα από τα καταστήματα Tsakiris Mallas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τη σκιά Ruddy από την εταιρεία MAC, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Gold Deposit της MAC και στα χείλη το κραγιόν OR 417 Fire Topaz από τη Shiseido και ο Δημήτρης Στράτος τα ανάλαφρα κύματα στα μαλλιά της με χωρίστρα στη μέση.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως φορούν το τζιν σορτς οι δυο πιο hot αδερφές του πλανήτη, η Gigi και η Bella Hadid και εμπνευστείτε για τις επόμενές σας εμφανίσεις.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21-25/05

Keywords
Τυχαία Θέματα